lab501.ro

Concurs pe Facebook – Castiga un GSmart Maya M1

Scris de: , in categoria: Stiri, in 30 September, 2013.

Concurs GSmart

 

Dragii nostri, vara s-a terminat si ce mod mai bun de a ne apuca iarasi de treaba decat cu un nou concurs? Avand aceste intentii onorabile in minte, ne-am gandit impreuna cu partenerii nostri de la ASBIS Romania ca nu v-ar deranja daca am oferi unui norocos cititor un smartphone GSmart Maya M1. Daca nu stiti ce este GSmart Maya M1 si cum se misca el, ar trebui sa va fie rusinica pentru ca nu prea cititi NEXT-ul cu atentie. Noi suntem binevoitori, asa ca va oferim sansa de a va documenta citind review-ul realizat de George in urma cu cateva luni.

Daca telefonul vi se pare interesant si nu v-ar deranja sa aduceti putina culoare in viata voastra (rosu mai precis), atunci ati face bine sa intrati pe pagina noastra de Facebook (Stiri si teste hardware LAB501), sa gasiti imaginea similara celei de mai jos (hint – este prima de sus in jos), sa ii dati like si share, iar apoi sa dati like paginii noastre de Facebook precum si paginii GSmart Romania.

Dupa ce ati facut aceste lucruri, puteti astepta cumintei terminarea concursului pe 12 Octombrie la ora 23:59. Apoi, vom verifica like-urile, vom centraliza informatiile si vom organiza tragerea la sorti. La final, unul dintre voi poate fi fericitul castigator al unui GSmart Maya M1.

Daca ati dat deja like paginilor LAB501 si GSMart Romania, nu va faceti griji – dati like&share imaginii si sunteti ca si inscrisi in concurs. Daca in schimb lucrati la Asbis sau aveti rude acolo, ar fi o idee frumoasa sa nu participati la concurs. Ca deh… nici noi nu vom participa…

In rest, va doresc succes, voie buna, decizia noastra este finala, si orice suspiciune… stiti voi la ce duce. Asa ca play nice, intrati in concurs, si poate in mijlocul toamnei gri si ploioasa va vom putea oferi un plus de culoare cu un GSmart Maya M1. Mult succes !

GSmart2

Comentarii

2 comentarii la: Concurs pe Facebook – Castiga un GSmart Maya M1

  1. emil a scris pe:

    Well…nu s-a intamplat nimic? Concurs incheiat, dar nu exista transparenta.
    Extragere ceva? Castigatorul unde este?

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Greu de tot mai Emile sa citesti doua stiri mai sus….

Lasa-ne un comentariu: