lab501.ro

Allview P6 Quad si alte noutati

Scris de: , in categoria: Stiri, in 1 May, 2013.

Allview P6 Quad

 

Ieri am participat la un eveniment Allview, in cadrul caruia brasovenii au dezvaluit tableta Allview Alldro 3 Speed Quad (al carei review ati avut ocazia sa il cititi deja) dar si noul telefon Allview P6 Quad. Acesta pastreaza toate caracteristicile lui Allview P6 Stony, insa este dotat cu noul chipset MediaTek MT6589, un quad-core pe care l-ati vazut deja la treaba pe Allview P5 Quad.

Odata cu noul chipset vine si un nou sistem de operare, Allview P6 Quad ruland Android Jelly Bean. Restul caracteristicilor sunt neschimbate, adica display Super Amoled HD de 4.65″, camera foto de 8MP, 1GB RAM si acumulator de 2100mAh. Odata cu lansarea lui P6 Quad am avut ocazia sa vedem si noile huse din piele destinate telefoanelor Allview, functia SMS zoom, dar cel mai important, am aflat o stire pe cat se poate de interesanta.

Cei de la Allview vor oferi contra cost (~20% din pretul de achizitie al terminalului) posibilitatea de upgrade hardware pentru doua dintre modelele lor, mai precis pentru Allview P4 Alldro si pentru Allview P6 Stony. Doritorii isi vor putea trimite telefoanele in service pentru ca acestea sa primeasca upgrade-ul (se schimba efectiv placa de baza).

In cazul lui P4 Alldro upgrade-ul se face la Allview P4 DUO, iar in cazul lui P6 Stony upgrade-ul se face la P6 Quad. Evident, in al doilea caz primiti si Jelly Bean la pachet cu noul chipset. Initiativa este una cat se poate de interesanta si cred ca este prima oara cand aud despre un producator care este dispus sa faca upgrade hardware in cazul smartphone-urilor!

Mai jos puteti vedea cateva poze cu Allview P6 Quad precum si un scor in AnTuTu.

 
IMAG0812

IMAG0816

IMAG0819

IMAG0820

IMAG0821

Screenshot_2013-04-30-13-13-32

Comentarii

12 comentarii la: Allview P6 Quad si alte noutati

  1. Tanase Bianca a scris pe:

    Pe cand un review la P6 Quad?

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Vom testa si P6 Quad in curand.

  3. Mircea a scris pe:

    Ca tot am citit … schimbare P6 Stony in P6 Quad la hardware , dar schimbare ercran P5 Quad in ecran HD nu exista :))?

  4. Mircea a scris pe:

    http://www.gioneemobile.co/content/1005/

    Hihi. Wellcome allview.

  5. George a scris pe:

    Telefonul asta e ce-ar fi trebuit sa fie P4 Quad, problema e ca are un pret imens la ora actuala la doar 2 mil de Nexus 4 care e mult peste ce stie asta.
    Astept sa ajunga la pretul lui P6 Stony si atunci va fi o achizitie corecta.

  6. Monstru Post author a scris pe:

    P6 Stony costa la lansare exact cat costa P6 Quad acum :)

  7. Parerea mea este ca este cam scump avand in vedere ca un S3 costa 1500-1600 la liber la unele firme mai mici, deci trebe sa ofere ceva mai mult ca un S3 ceea ce nu cred ca se va intampla.

  8. Darg a scris pe:

    Are un AnTuTu cam ca la un Galaxy I8730 fara root (11557 – maxim atins saptamina trecuta).
    Ramine de vazu care este autonomia si alte caracteristic importante.
    Ramin in asteptarea testelor serioase :)

  9. Darg a scris pe:

    Inca o mica intrebare pentru viitorul test.
    Daca eventual este posibila mutarea aplicatiilor pe SD card si care este spatiul disponibil pentru utilozator din cei 4GB interni?
    Are totusi JB sistemul operational.
    Si respectiv daca ati putea sa instalati ceva aplicatii ca practic ca fie folositintreg spatiul memoriei interne si cum se va comporta respectiv smartphone-ul ? :) :)
    O zi buna!

  10. munteanu a scris pe:

    P6 Quad este un produs ok; aceasta este concluzia mea dupa ce l-am forjat la maxim; il am de aproximativ 7 zile; telefonul face fata orcarui tip de joc, chiar si cele cu grafica complexa; printre preferatele mele se numara:temple run 2, lost temple, galaxy empire, 3d urban madness,CSR racing,atilt 3d labyrint;

  11. daniel a scris pe:

    am testat si eu jocurile mentionate de “munteanu”, si merg fara probleme; te asteptam cu noi teste, nu de alte dar ai gusturi :); imi place la nebunie jocul Galaxy Empire; ca dispozitiv mi-a lasat o impresie buna dupa primele zile de utilizare; comenzile sunt promte, touchscreenul reactioneeaza bine, camera face poze bune!

  12. s_0009 a scris pe:

    consider ca merita sa achizitionezi acest produs; eu l-am achizitionat din urmatoarele considerente: este dual-SIM care functioneaza si in retele 3G (pe langa operatorii obisnuiti poti sa utilizezi si cartela de la DiGI), are un procesor bun Cortez A7 1,2 quad core, are camera mare de 8MP, touchscreenul este Gorilla Glass, memoria interna este de 4GB;

Lasa-ne un comentariu: