lab501.ro

Xiaomi Christmas Best buy 2023

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 13 December, 2023.

Xiaomi Christmas Best buy 2023

 
Salutare si bine v-am gasit dragii Monstrului! Ne apropiem cu pasi repezi de mijlocul lunii Decembrie si implicit de Sarbatorile de iarna si toti producatorii incearca sa pregateasca oferte cat mai bune pentru clientii lor, in speranta ca isi vor vedea produsele sub bradul multora dintre voi. In fond, ce ocazie mai buna sa ne bucuram de tehnologie decat in perioada sarbatorilor, cand putem sa le oferim celor dragi produse noi noute, care inglobeaza cele mai recente tehnologii, pentru a le face viata mai usoara?

Ei bine si de aceasta data cei de la Xiaomi au fost harnici si ne-au trimis oferta lor de Craciun din timp, asa cum au facut-o de altfel si de Black Friday. Astfel, intre 12 si 31 Decembrie, fanii Xiaomi pot alege dintr-o multitudine de produse cu preturi reduse, pe site-ul Mi Home. Si la fel ca si in cazul ofertelor de Black Friday, noi am incercat sa le gasim pe cele mai interesante, despre care vom discuta in acest articol.

Desigur, trebuie sa mentionez ca eu am urmarit preturile in momentul lansarii, nu si evolutia lor pe tot parcursul anului, dar cred ca utilizatorii care sunt interesati de un produs anume de mai mult timp au urmarit evolutia pretului din momentul lansarii si pana acum, deci pot alege in cunostiinta de cauza. De asemenea, inainte sa trecem mai departe, trebuie sa va spun ca in afara de link-urile catre articolele noastre, daca am testat respectivul produs, in acest articol nu veti gasi decat doua link-uri catre pagina de oferta a celor de la Xiaomi, fara nici un fel de tracker sau comision pentru noi.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: