lab501.ro

Samsung Galaxy S22 Series – Part III – 12 ani de Galaxy S

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 27 April, 2022.

Generatii

 
Ati ghicit? A zis cineva Samsung Galaxy S? Ei bine… nu, nu este Samsung Galaxy S, ci urmasul sau Galaxy S Plus. Dar stati linistiti, nu va judeca nimeni. In fond, Galaxy S si Galaxy S Plus erau imposibil de deosebit intre ele prin aspect, singura diferenta fiind chipset-ul mai puternic integrat in modelul S Plus.

Drept urmare, mai jos puteti vedea cum au evoluat cei de la Samsung in ultimii 12 ani (hai, 11, ca totusi discutam despre Plus). Impresionant, nu-i asa? Ei bine, am inclus in imaginile de mai jos si alte modele Samsung din colectia personala. De exemplu Samsung Galaxy S6 Edge+, lansat in 2015, telefon pe care l-am folosit aproximativ doi ani. Si chiar daca nu fac parte din seria S, nu as putea uita doua dintre telefoanele care mi-au fost cele mai dragi mie, mai precis Samsung Galaxy Note 2 si Samsung Galaxy Note 20.

Practic, mai jos puteti vedea toate telefoanele Samsung pe care le-am folosit in ultimii 10 ani in utilizare zilnica, cu exceptia modelului Xcover, care totusi nu este un model high-end. Voi ce smartphone-uri de la Samsung ati utilizat in ultimii 12 ani?
 

Comentarii

2 comentarii la: Samsung Galaxy S22 Series – Part III – 12 ani de Galaxy S

 1. Cristian G a scris pe:

  Ce telefoane am folosit ? Pai sa vedem ce doresc eu sa aibe un telef/smartfone:
  1. Ecran de calitate si luminos ( de cate x ai fost nevoit sa tii umbra cu palma peste ecran ca sa mai bunghesti ceva ?)
  2. Rapid , sa nu stai secole pana raspunde la comenzi
  3. Baterie/ autonomie de peste 1 zi
  4. mSD card sa poti transfera fara cloud (sau alte nenorociri de care sa depinzi ) TOATE cele 11.000 poze si sute de filme din vacante sau de la job de pe santier , adica peste 130GB !!!
  5. Jack de casca sa pot adormi pe vocea placuta si linistita a unui audiobook ( de preferinta Chris Sorensen ).
  Deci ia sa vedem cine ? Samsung S2 , urmat de S4 , apoi S6 , Note 3 , N4 Snapdragon , apoi N4 Exynos , N8 , N9 . Si de aici lista mea a inceput sa se stearga ca fotografia parintilor lui Marty McFly din Back to the Future…
  A inceput sa dispara jackul , si am trecut la S10 Lite , rapid si Snapdragon
  A aparut apoi 120 Hz refresh si am trecut la S865 su S20 FE si …. apoi cand am vazut Exynos 990 am zis pauza
  Apoi Samsung a zis ” -Pa ! catre mSD slot” si am zis si eu Pa sa mai iau ceva ce nu -mi bifeaza decit 1 sau 2 puncte .
  Dragul meu , cam asta a fost prietenia mea cu Samsung .
  Frumoasa cat a tinut , si inca tine cu N9 si S20 FE . Atat

 2. Monstru Post author a scris pe:

  La cate ai avut chiar trebuia sa mai schimbi. Eu am folosit Samsungurile astea…dar am folosit ai HTC si LG si Huawei si 5-6 Allview-uri. Am revenit pe Note 20 -> S22 Ultra dupa o buna pauza.

Lasa-ne un comentariu: