lab501.ro

Review – Samsung Galaxy S6 Edge +

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 5 January, 2016.

Samsung Galaxy S6 Edge +

 
Buna ziua si bine v-am gasit intr-un nou an, dragii mei! Sper ca ati petrecut pe cinste de Craciun si Anul Nou, iar revenirea la treaba nu a fost chiar atat de dureroasa. Trebuie sa recunosc ca spre deosebire de alti ani, cand eram tare harnicuti in perioada sarbatorilor de iarna, anul acesta chiar am luat o pauza completa mai bine de doua saptamani si ne-am odihnit, ca sa ne intoarcem cu forte proaspete in noul an. Desigur, leneveala noastra a fost destul de evidenta, poate si prin simplul fapt ca astazi discutam despre un telefon lansat la sfarsitul lui August!

Da, stiu, a trecut ceva timp, dar cum multi dintre voi m-au intrebat cand vom testa Samsung Galaxy S6 Edge + nu puteam sa nu va facem pe plac. Asa ca iata-l aici, pe masa noastra de teste, unul dintre cele mai interesante telefoane lansate in 2015!. De ce spun asta? Pai este destul de simplu – dupa cativa ani in care Samsung au atacat zona high-end prin duetul “Galaxy Sx” lansat in primavara, respectiv “Galaxy Note x” lansat in toamna, la sfarsitul anului trecut am asisat la lansarea unei noi serii high-end, mai precis seria Edge, prin aparitia lui Galaxy Note Edge.

Apoi, in primavara, odata cu lansarea lui Galaxy S6, am primit confirmarea ca Note Edge nu a fost doar o incercare, ci inceputul unei serii noi. Galaxy S6 a venit insotit de un fratior identic din punct de vedere al specificatiilor, dar cu un design diferit. Ma refer, desigur, la faimosul display curbat pe laterale, devenit intre timp trademark pentru seria Edge.

Ei bine, daca S6 Edge a fost lansat impreuna cu Galaxy S6 si avea aceleasi specificatii ca si acesta, avand insa display-ul curbat pe laterale, Samsung Galaxy S6 Edge + a fost lansat in aceeasi perioada cu Galaxy Note 5 si impartaseste specificatiile acestuia, cu diferenta data de display-ul curbat, desigur. Daca vreti sa o luam asa, Samsung Galaxy S6 Edge + este un Note 5 cu display curbat, fara S-Pen. A… si ceva mai costisitor. Pentru ca desi au aceleasi specificatii, Samsung Galaxy S6 Edge + costa cu ~300 RON mai mult decat Galaxy Note 5 (3500 vs 3200 RON, ambele in versiunea de 32GB, in cadrul aceluiasi magazin).

 
Intro

Comentarii

2 comentarii la: Review – Samsung Galaxy S6 Edge +

  1. Dupa parerea mea S6 Edge e unul dintre cele mai bune telefoane Samsung. Nu e nici prea mare, nici prea mic. Are super specificatii si un design aproape perfect. Eu personal am fost tentat sa cumpar telefonul inca de la data aparitiei. Problema a fost bineinteles pretul. Odata cu aparitia lui S7 e posibil ca toata seria S6 (S6, S6 Edge, S6 Edge Plus) sa primeasca o reducere semnificativa. Daca telefonul coboara pe la 2200 lei (slabe sanse) ar fi excelent.

  2. Tari rau Samsungurile. Iphone, am impresia ca va pierde teren.

Lasa-ne un comentariu: