lab501.ro

Samsung Galaxy S22 Series – Part I – Specificatii

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 9 February, 2022.

Samsung Galaxy S22

 

In urma cu 12 ani vedea lumina zilei Samsung Galaxy S, urmat un an mai tarziu de Samsung Galaxy Note. Cele doua serii s-au bucurat de o primire pe masura din partea entuziastilor, insa nici chiar cei mai optimisti dintre acestia nu aveau cum sa isi imagineze ce vor deveni in viitor seriile Galaxy S si Galaxy Note.

Astfel, cele doua serii au stau la baza dominatiei pe care cei de la Samsung au exercitat-o asupra lumii smartphone-urilor in ultima decada, oferind de fiecare data cea mai performanta tehnologie pe care producatorul corean o avea la dispozitie la momentul respectiv. Totusi, daca la inceput cele doua serii erau clar delimitate, acest lucru a inceput sa se schimbe in momentul introduceii modelului Plus, iar aparitia modelului Ultra a transformat existenta seriei Note intr-un simplu capriciu.

Acesta este de altfel si motivul pentru care seria Note si-a incetat oficial existenta anul trecut. Iar din acel moment varfurile tehnologice Samsung se regasesc exclusiv in seriile S, Fold si Flip. Ei bine dragii monstrului, Samsung lanseaza astazi seria Galaxy S 22 alcatuita din trei modele – Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, S22+ 5G si S22 5G.

 

Comentarii

2 comentarii la: Samsung Galaxy S22 Series – Part I – Specificatii

  1. Vlad a scris pe:

    Stii ce asteptam cu totii. Cat de praf este exynos anul acesta.

  2. Greuceanu a scris pe:

    Referitor la cât de praf este comentariul lui @Vlad, nu mai avem de așteptat anul acesta. Cu toată dragostea.

Lasa-ne un comentariu: