lab501.ro

Samsung Galaxy S22 Series – Part II – Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 25 April, 2022.

Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

 
Nici nu au trecut bine primele 4 luni ale acestui an si v-am povestit deja despre 6 smartphone-uri, mai precis 3 modele high-end si 3 modele entry-level / mainstream, iar laboratorul nostru este ticsit de modele noi, care de-abia asteapta sa fie testate. Totusi, astazi nu vom discuta despre un model nou, ci vom continua povestea inceputa in Februarie, cand va povesteam pentru prima oara de seria Samsung Galaxy S22, analizam specificatiile si aruncam o privire asupra telefoanelor la fata locului, in cadrul lansarii locale.

Si daca pana acum testam de obicei modelul de baza, in cazul de fata S22, de aceasta data am vrut sa vedem ce au Samsung mai bun de oferit, drept urmare, in ultimele doua luni am testat varful de gama Samsung Galaxy S22 Ultra 5G. Acesta este practic o combinatie intre ceea ce vedeam anul trecut in cazul modelului S21 Ultra si un tribut adus seriei Note, imbunatatind camerele prezente pe modelul lansat anul trecut, aducand cel mai nou chipset de la Samsung si montand toate aceste bunatati intr-o carcasa care ne duce cu gandul la ultimele modele din seria Note, in versiunea Ultra.

Pe langa toate bunatatile specifice unui varf de gama, despre care am discutat in prima parte a acestui articol, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G vine acum cu stylus incorporat, viteza de incarcare aproape dubla fata de modelul anterior, un chipset de ultima generatie si nu in ultimul rand un design iesit din comun. Discutam despre un varf de gama puternic si elegant, un telefon de mari dimensiuni, potrivit pentru cei care chiar au nevoie de un display incapator si unele dintre cele mai puternice camere de pe piata.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: