lab501.ro

Review – Vivo Y70

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 20 May, 2021.

Constructie si dotari

 
Desi discutam despre un telefon accesibil, design-ul ne duce cu gandul la o alta categorie de pret, datorita grosimii de doar 7.8mm, respectiv finisajelor care ii confera o eleganta rar intalnita in aceasta categorie de pret. Practic, avem de-a face cu un smartphone cu un display plat, flancat de o rama subtire, latura din spate fiind construita din plastic, chiar daca prima oara cand privesti telefonul ai senzatia ca este construit din sticla.

Limbajul estetic folosit este placut privirii, elementele functionale fiind integrate fara efort in design. Astfel, camera frontala este pozitionata pe mijlocul display-ului, in extremitatea superioara, in timp ce ansamblul camera / senzori de profunzime / flash este pozitionat asimetric.

Latura superioara adposteste tavita SIM-urilor si microfonul secundar, in timp ce latura inferioara este echipata cu jack-ul adio, o dotare binevenita in aceasta categorie de pret, microfonul principal, conectorul USB-C si difuzorul principal. Butoanele sunt pozitionate atipic, pe latura din dreapta, butonul Power gasindu-si locul sub butoanele volum +/-.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: