lab501.ro

Review – Vivo Y70

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 20 May, 2021.

Concluzii

 
Paradoxal, dar smartphone-urile din segmentul high-end sunt cel mai usor de produs si de testat. In principiu, fiecare producator utilizeaza cele mai performante componente pe care le are la dispozitie, plafonul de pret fiind destul de generos. Similar, in momentul in care testezi un smartphone high-end stii ca vei avea parte de o performanat similara cu cea a altor modele high-end, majoritatea fiind bazate doar pe 2-3 versiuni de chipset, singurele diferente notabile fiind performanta camerei si autonomia.

La polul opus, productia unui smartphone accesibil implica o serie de decizii complexe, deoarece plafonul de pret este destul de limitat. Astfel, pentru a produce si comercializa cu succes modele accesibile, care se vand de obicei in cantitati foarte ridicate, producatorul trebuie sa faca o serie de compromisuri, pastrand in acelasi timp un echilibru intre dotari si pret.

Acesta este si cazul lui Vivo Y70, care utilizeaza un chipset entry-level, oferind insa un design elegant si o autonomie pur si simplu impresionanta, un display AMOLED si o configuratie RAM/stocare echilibrata. De asemenea, camera ofera performante decente, telefonul este echipat cu un jack audio, iar accesoriile incluse in pachet ne aduc aminte de vremuri mai bune, in care alimentatorul la priza, headset-ul si husa de protectie erau dotari standard, nu extra, ca in zilele noastre.

Toate acestea au ca rezultat un smartphone accesibil, echilibrat, gandit pentru cei care isi doresc un design elegant, o capacitate de stocare ridicata si o autonomie de invidiat, chiar si pentru 1199 RON.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: