lab501.ro

Review – Samsung Galaxy A8 2018

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 2 April, 2018.

Samsung Galaxy A8 2018

 
Saptamana trecuta va povesteam despre Samsung Galaxy S9 si chiar daca performantele acestuia intreceau majoritatea telefoanelor testate pana in momentul de fata, tonul meu era unul pesimist, in mare parte datorita formatului cu care eu personal nu ma pot obisnui, respectiv pozitionarii acestuia intr-un segment ultra-premium, Samsung urmand in mare strategia de pret a celor de la Apple. Spre deosebire de acestia insa, producatorul asiatic are in portofoliu mai multe game de produse, unele dintre acestea devenind din ce in ce mai populare in ultimii ani.

De altfel, daca segmentul high-end incepe sa devina saturat de formate extravagante si preturi semnificativ mai ridicate decat in anii trecuti, putem avea surprize placute de la segmentul mainstream, in care exagerarile lipsesc, atat din punct de vedere al specificatiilor inutile pentru o parte din consumatori (filmare 4K pe telefon), cat si din punct de vedere al pretului.

Un astfel de exemplu este Samsung Galaxy A8 2018, un telefon mainstream lansat la inceputul anului, care promite sa ofere o experienta placuta in utilizare pentru o mare parte din consumatorii cu pretentii, care nu sunt dispusi sa scoata peste 800 de Euro din buzunar pentru un varf de gama. Motiv pentru care am luat in primire un Samsung Galaxy A8 2018 si l-am testat asa cum se cuvine.

 

Comentarii

5 comentarii la: Review – Samsung Galaxy A8 2018

 1. UN U a scris pe:

  Cel mai urat telefon de la Samsung, are marginile alea odioase ,iar prețul extrem de mare ,prevăd un an bun pt Samsung

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Marginile? Cred ca sunt exact asa cum au avut toate telefoanele normale in ultimii 5 ani. Preferi abominatiile cu laterale curbate?

 3. Alecu Costin Robert a scris pe:

  UN U – Da si eu prevad un an bun pentru samsung…tot pe primul loc o sa ramana si anul acesta. A8-ul este superb, pentru mid e numai bun.

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Alecu – exact asta este si parerea mea…

 5. bregelion a scris pe:

  Singurul telefon Samsung care mi-a facut si-mi face in continuare cu ochiul. Am avut ocazia sa-l testez un pic intr-un orange shop si nu-l mai puteam lasa din mana.Sta extraordinar de bine in mainile mele, eu fiind utilizator de telefoane mai mici asa (iphone SE, 5S). Cred ca o sa mi-l cumpar.

Lasa-ne un comentariu: