lab501.ro

Review – Samsung Galaxy A51 5G – Mainstream in 2020

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 21 July, 2020.

Camera – Meniu

 
Meniul camerei este simplu, dar eficient, utilizatorul avand acces rapid la cele mai importante functii sau moduri de fotografiere. Selectorul lungimilor focale este intuitiv, cu doi pasi bine definiti si usor de ales, utilizatorul putand comuta intre obiectivul principal si modul ultra-wide in mai putin de o secunda.

In rest, cei care au mai utilizat smartphone-uri Samsung in trecut se vor simti ca acasa in meniul lui A51 5G, acesta fiind tipic Samsung, toate functiile si setarile clasice ramanand la locul lor. Putem filma in mod 4K cu 30 de cadre pe secunda, sau in mod 1080p cu pana la 120 de cadre pe secunda, ba chiar putem filma si in mod 1:1 (1440×1440), pentru platforme ca Instagram, Samsung Galaxy A51 5G oferind utilizatorului o multitudine de setari si moduri predefinite de fotografiere.
 

Comentarii

4 comentarii la: Review – Samsung Galaxy A51 5G – Mainstream in 2020

 1. Dragos V a scris pe:

  Salutare !

  Frumos review, l-am citit pana la capat si multumim de reteta :D. Data viitoare primim si poze cu ceva desert?

  Nu sunt fotograf de meserie dar camera pe telefoanele mainstream se descurca de minune cand au suficienta lumina, de aceea nu prea ai vazut diferente notabile intre A51 si un smartphone high end. Din acest motiv ar fi utile poze/filmari spre inserat sau poate chiar noapatea. In aceste conditii putem observa diferente notabile intre camere.

  PS: Ce se intampla cu AF-ul de la filmarea FHD al mate-ului ? A luat-o razna? Sau este gelos?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Salut,

  ai dreptate, in conditii mai slabe de iluminare lucrurile pot sta diferit, dar nu fata de Mate 9, acesta avand o varsta venerabila. Motiv pentru care mai este si gelos uneori :)

 3. Danos a scris pe:

  Fain review-ul! mai ales pentru comparatia cu flagship-urile mai vechi.

  Pacat ca nu are filmare 4k 60fps, inca incerc sa gasesc un inlocuitor la vechiul Samsung Galaxy S7 care filmeaza la fel 4k 30 fps doar.
  In rest super tare telefonul, nu ati mentionat totusi ce material e pe spatele telefonului, probabil e plastic.

  La testul video 4k si 1080p ati folosit trepied ?
  E foarte stabila imaginea din filmulete.

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Salutare,

  da, este vorba de plastic pe spatele telefonului. Am filmat de pe trepied pentru a nu schimba punctul de statie – pentru a avea fix acelasi unghi in ambele cazuri, chiar daca lungimea focala difera.

Lasa-ne un comentariu: