lab501.ro

Review – Samsung Galaxy A51 5G – Mainstream in 2020

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 21 July, 2020.

Samsung Galaxy A51 5G

 
In urma cu aproximativ o luna, Samsung au lansat noua serie Galaxy A in Romania, aceasta fiind alcatuita din 6 modele. De la accesibilul Samsung Galaxy A21S (899 RON) si pana la varful de gama Samsung Galaxy A71 (2199 RON), gigantul corean incearca sa ofere produse pentru toate buzunarele, gusturile si nevoile, echipand modelele mainstream cu tehnologie moderna.

Astfel, Samsung Galaxy A31 este disponibil pentru 1299 RON, Galaxy A41 poate fi achizitionat pentru 1349 RON, iar Galaxy A51 este disponibil in momentul de fata pentru 1699 RON. Pentru fiecare palier de pret, Samsung au incercat sa ofere ce au mai bun la capitolul chipset, memorie si camera foto, iar noua ne-a atras atentia modelul Samsung Galaxy A51 5G, disponibil pentru 1999 RON.

Pentru ca, asa cum ii spune si numele, acesta este singurul model A comercializat in Romania echipat cu conectivitate 5G, dar si pentru ca pachetul de dotari oferit pentru acest pret este unul impresionant, pe care il intalneam pana nu de mult doar in arsenalul smartphone-urilor high-end.

De fapt, aceasta este si ideea articolului de astazi – cum se compara un mid-range din 2020 cu un high-end de acum 2-3 ani? Pentru ca multi utilizatori sunt tentati sa achizitioneze un high-end mai vechi la mana a doua, trecand uneori cu vederea modelele mainstream actuale care ofera dotari cel putin similare. Haideti sa vedem cu ce se lauda Samsung Galaxy A51 5G si cum se comporta in practica.

 

Comentarii

4 comentarii la: Review – Samsung Galaxy A51 5G – Mainstream in 2020

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentytwelve_comment' not found or invalid function name in /srv/www/lab/public_html/next/wp-includes/class-walker-comment.php on line 174 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentytwelve_comment' not found or invalid function name in /srv/www/lab/public_html/next/wp-includes/class-walker-comment.php on line 174 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentytwelve_comment' not found or invalid function name in /srv/www/lab/public_html/next/wp-includes/class-walker-comment.php on line 174 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentytwelve_comment' not found or invalid function name in /srv/www/lab/public_html/next/wp-includes/class-walker-comment.php on line 174

Lasa-ne un comentariu: