lab501.ro

Review – realme GT 5G

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 15 June, 2021.

Constructie si dotari

 
De altfel, design-ul versiunii Racing Yellow este tributar sporturilor cu motor, aspect care se regaseste si in materialul ales pentru latura din spate, mai precis pielea ecologica. Celelalte modele, mai precis Dashing Silver si Dashing Blue, modelul primit de noi la teste, pastreaza tematica bicromatica, in care spatele telefonului este strabatut de un accent de culoare, similar modului in care lumina este reflectata de vopseaua metalizata a unei masini.

Cu toate acestea, realme GT 5G nu isi incordeaza muschii in acelasi fel cum o fac smartphone-urile de gaming, prin scheme coloristice tipatoare, dimensiuni iesite din comun si elemente specifice, cum ar fi touchpad-uri, aspectul general fiind al unui smartphone high-end, elegant si subtire (8.4mm). Astfel, sasiul clasic, cu colturi rotunjite si diplay plat, este flancat de sticla, atat pe fata, cat si pe spate, insa producatorul nu mentioneaza tipul de sticla utilizata.

De altfel, dispunerea butoanelor si a elementelor exterioare este clasica, aproape identica cu ceea ce vedeam in cazul lui OnePlus Nord CE 5G, cu exceptia microfonului secundar, pozitionat in partea din dreapta a laturii superioare. Modulul camerelor este insa diferit, realme GT 5G fiind echipat de asemenea cu flash dual-tone.

Desigur, unul dintre motivele pentru care smartphone-urile de gaming au dimensiuni mai mari este utilizarea unui sistem de racire supradimensionat, drept urmare este firesc sa ne intrebam ce parere au cei de la realme in legatura cu acest lucru. Ei bine, producatorul se lauda cu o solutie denumita Stainless Steel Vapour Cooling, adica un vapor chamber din cupru, incastrat intr-un invelis de otel inoxidabil, care intra in contact cu materialul termoconductor din grafit, pozitionat pe chipset si memorii. Astfel, cei de la realme incearca sa utilizeze in continuare conductivitatea ridicata a cuprului, utilizand insa otelul pentru a creste rigiditatea intregului ansamblu.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – realme GT 5G

  1. GRIP a scris pe:

    https://www.quickmobile.ro/telefoane-si-accesorii/telefoane-mobile/realme-gt-dual-sim-fizic-128gb-5g-argintiu-8gb-ram-56190
    Ia uite si la ~2000 de lei. E chiar pomana.

Lasa-ne un comentariu: