lab501.ro

Review – POCO M4 Pro

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 7 April, 2022.

POCO M4 Pro

 
Ehehei, dragii monstrului, v-am spus ca ne apucam de treaba si nu glumeam. Drept urmare, astazi vom continua seria de articole post-recuperare cu un review dedicat unui telefon accesibil produs de POCO. Stiu, stiu, acestia produc un numar ridicat de modele accesibile, iar daca luam in calcul si fratii Xiaomi si Redmi avem de-a face cu un adevarat asalt al producatorului asiatic in segmentele entry-level si mainstream, asalt care sta de altfel la baza succesului de care acesta se bucura in ultimii ani, in special pe piata din Romania.

Ei bine, trebuie sa recunoastem ca strategia Xiaomi/Redmi/POCO este bine gandita, acestia oferind atat modele high-end care ofera toata tehnologia de care am putea avea nevoie, in principal sub brand-ul Xiaomi, dar si una dintre cele mai variate game de smartphone-uri, sub cele trei brand-uri antementionate. Si chiar daca diferentele nu par mari, la prima vedere, iar tehnologia grupului este accesibila celor trei brand-uri, deci vom vedea carcase, display-uri sau solutii de camera comune in cazul anumitor modele, variatia de modele este pur si simplu coplesitoare, cumparatorul putand alege telefonul care respecta cel mai bine nevoile sale.

Astfel, POCO M4 Pro incearca sa ofere cat mai multe dotari, pentru un pret cat mai mic, situat in jurul valorii de 1000 RON. Desigur, in cazul unui telefon situat in aceasta gama de pret vor exista compromisuri, nu vom avea cel mai performant chipset sau cea mai performanta camera, insa important este unde au fost facute aceste compromisuri si cum. Si nu in ultimul rand, este important cine foloseste telefonul si pentru ce. Pentru ca, in functie de raspunsul pe care il avem la aceste intrebari, POCO M4 Pro poate fi un telefon accesibil care nu este pentru noi, sau un best-buy excelent care indeplineste toate nevoile celui care l-a achizitionat. Dar sa nu sarim deja la concluzii…

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: