lab501.ro

Review – POCO F3

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 10 June, 2021.

POCO F3

 
Nu cu mult timp in urma va povesteam despre Xiaomi Redmi Note 10 Pro si despre abordarea polivalenta a gigantului asiatic, care a ajuns in momentul de fata unul dintre cei mai mari producatori de telefoane mobile din lume. Si daca Xiaomi este perla coroanei, asta nu inseamna ca strategia lor se opreste aici, un brand care contribuie din plin la polivalenta mai sus amintita fiind POCO.

Lansat in urma cu trei ani de zile ca un brand accesibil din portofoliul Xiaomi, POCO au evoluat constant, complementand strategia companiei mama prin produse iesite din comun, cu un raport calitate / pret optim, motiv pentru care se bucura de o popularitate crescuta in randul consumatorilor.

Un astfel de exemplu este si POCO F3, un mainstream ambitios lansat in aceasta primavara. Astfel, daca Xiaomi Redmi Note 10 Pro punea accentul pe utilizarea unui display de cea mai buna calitate, combinat cu o camera principala dintr-un cu totul alt segment de pret, dar sustinute de un chipset accesibil, POCO F3 abordeaza lucrurile putin diferit.

Astfel, avem in continuare de-a face cu un display de exceptie, insa la capitolul camere solutia este mai apropiata de gama de pret din care face parte telefonul. Ce nu se incadreaza insa in aceasta gama de pret este chipset-ul monstruos, POCO F3 fiind bazat pe Qualcomm SM8250-AC Snapdragon 870 5G, cea de-a treia iteratie din familia Qualcomm SM8250.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: