lab501.ro

Review – OnePlus 10 Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 28 April, 2022.

Concluzii

 
OnePlus au fost intotdeuna un producator aparte, chiar si in cadrul companiei mama, BKK. Si chiar daca in ultimii doi ani succesul companiei a crescut, iar OnePlus au intrat incet, dar sigur, in mainstream, in rand cu majoritatea flagship-urilor de la producatorii consacrati, senzatia pe care ti-o lasa produsele lor este in continuare deosebita.

Desigur, componentele luate in parte sunt comune pentru majoritatea varfurilor de gama lansate in 2022 – cel mai puternic chipset de la Qualcomm, display AMOLED de ultima generatie, camere de top de la Sony sau Samsung, HDR, 120Hz, Gorilla Glass, filmare 8K, s.a.m.d.

Si totusi, OnePlus reusesc sa iti lase un sentiment special. Poate este din cauza echipei de design, care incearca in continuare sa ofere ceva diferit, poate din cauza sistemului de operare, cert este ca OnePlus 10 Pro este un telefon superb, de care este foarte usor sa te indragostesti.

Desigur, discutam despre un smartphone performant, cu veleitati de super-shooter, care ofera cele mai noi tehnologii disponibile. Dar, cel putin dupa parerea mea, pachetul in care este oferita aceasta tehnologie este in continuare iesit din comun, OnePlus 10 Pro fiind cu siguranta unul dintre cele mai interesante flagship-uri lansate anul acesta.
 

Comentarii

2 comentarii la: Review – OnePlus 10 Pro

  1. Cristian G a scris pe:

    Citam din clasici ( GSM Arena) :The scrolling on the OnePlus 10 Pro is bad, and OnePlus should feel bad.
    Refresh rate variabil cu PowerSave prea agresiv

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Clasicii le primesc foarte devreme la review cand sistemul de operare inca mai sughita. De atunci si oana acum cred ca a primit cel putin 3 update-uri :)

Lasa-ne un comentariu: