lab501.ro

Review – OnePlus 10 Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 28 April, 2022.

OnePlus 10 Pro

 
Asa cum va spuneam intr-un alt articol, anul acesta s-au lansat o serie intreaga de flagship-uri noi pe parcursul a cateva luni, iar noi am primit o mare parte dintre ele la teste. Astfel, dupa ce am discutat despre varfurile de gama de la Huawei, Samsung si OPPO, astazi a venit momentul sa vedem cum arata cel mai nou flagship OnePlus, lansat in China la inceputul anului si ulterior si pe pietele din Europa si SUA.

Spre deosebire de anul trecut insa, de aceasta data nu mai avem de-a face cu doua versiuni, OnePlus lansand un singur model – OnePlus 10 Pro. Cel mai probabil asta inseamna ca pe parcursul anului vom vedea si alte modele, fie in gama inferioara de pret (OnePlus 10), fie, de ce nu, in gama superioara (OnePlus 10 Ultra). Desigur, acestea sunt simple speculatii in momentul de fata, dar imi vine greu sa cred ca OnePlus se vor baza pe un singur smartphone in segmentul high-end anul acesta.

Cert este ca OnePlus 10 Pro a ajuns de ceva timp in laboratorul nostru, iar noi l-am testat asa cum se cuvine, pentru a vedea ce ofera cel mai nou varf de gama OnePlus. Testand mai multe flagship-uri anul acesta nu as putea spune ca am fost surprinsi in momentul in care am descoperit faptul ca OnePlus au aplicat aceeasi reteta pe care am vazut-o in cazul celor de la Samsung si OPPO, adica utilizarea unui chipset nou impreuna cu o versiune imbunatatita a modelului anterior, cel putin la capitolele camera si display.

Astfel, OnePlus 10 Pro utilizeaza acelasi display ca si inaintasul sau OnePlus 9 Pro, aducand in plus noi profile de calibrare, camera principala este aceeasi, insa camera ultra-wide si camera frontala au fost schimbate de aceasta data. Nu in ultimul rand, ca orice flagship care se respecta in 2022, OnePlus 10 Pro integreaza cel mai recent varf de gama de la Qualcomm.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – OnePlus 10 Pro

  1. Cristian G a scris pe:

    Citam din clasici ( GSM Arena) :The scrolling on the OnePlus 10 Pro is bad, and OnePlus should feel bad.
    Refresh rate variabil cu PowerSave prea agresiv

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Clasicii le primesc foarte devreme la review cand sistemul de operare inca mai sughita. De atunci si oana acum cred ca a primit cel putin 3 update-uri :)

Lasa-ne un comentariu: