lab501.ro

Review – Infinix NOTE 40 Pro

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 8 July, 2024.

Constructie si dotari

 

Si totusi, surprizele continua chiar si in momentul in care vedem telefonul, Infinix NOTE 40 Pro fiind probabil cel mai aratos smartphone de 1499 RON pe care l-am vazut vreodata. Privit din fata, acesta imi aduce aminte de HUAWEI P30 Pro, un varf de gama legendar la vremea lui, iar daca ar fi sa comparam dimensiunile, cele doua telefoane nu sunt deloc departe unul de celalalt, Infinix NOTE 40 Pro oferind ce-i drept un display mai mare.

Astfel, P30 Pro masura 158 x 73.4 x 8.4 mm si cantarea 192g, in timp ce Infinix NOTE 40 Pro masoara 163.6 x 74.6 x 7.75 mm si cantareste 190g. Diagonala ecranului este insa destul de diferita (6.47″ vs 6.78″), raportul ecran/corp fiind in avantajul modelului Infinix, cu un impresionant ~89.8%. La fel de impresionant este si display-ul curbat, care te duce cu gandul la alta gama de pret, precum si lateralele cu finisaj lucios, unde gasim butoanele dispuse pe laterala stanga, tavita SIM-urilor, microfonul principal, conectorul USB-C si difuzorul secundar pe latura inferioara, respectiv celula IR, microfonul secundar si difuzorul principal, pozitionate pe latura superioara.

Merita mentionat faptul ca difuzoarele sunt dezvoltate in urma colaborarii cu JBL, iar telefonul se bucura de protectie IP53, fiind rezistent la praf si la stropirea accidentala cu apa. Infinix NOTE 40 Pro este disponibil in doua versiuni, mai precis Vintage Green si Titan Gold – noi am primit la teste versiunea verde si trebuie sa recunosc ca aceasta arata absolut excelent.

Pentru ca da, in momentul in care privesti spatele telefonului esti uimit placut inca odata, acesta aratand ca un high-end veritabil. Desigur, efectul vizual este amplificat de pielea ecologica, precum si de insula camerei, supradimensionata considerabil, tinand cont de senzorii care se ascund dedesubt. Si desi nu imi plac lucrurile facute doar ca sa arate bine, cum ar fi aceasta insula supradimensionata strict pentru aspect, trebuie sa recunosc ca Infinix NOTE 40 Pro arata al naibii de bine, iar acest lucru nu se schimba deloc in momentul in care folosim husa inclusa in pachet.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: