lab501.ro

Review – Infinix NOTE 40 Pro

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 8 July, 2024.

Infinix NOTE 40 Pro

 
In calatoriile noastre prin lume imi place sa mai arunc din cand un ochi prin magazinele care comercializeaza componente de calculator sau smartphone-uri, pentru a vedea ce brand-uri sunt populare in fiecare tara, ce modele se bucura de cel mai mult succes s.a.m.d. Iar in ultimii ani, cum tot am luat Asia de Sud-Est la picior, trecand prin Vietnam, Cambodgia, Laos, Thailanda, Malaezia sau Indonezia, aventuri despre care v-am povestit de altfel in seria de articole “Anatomia tehnica a unei excursii”, am observat cateva brand-uri despre care nu auzisem inainte, cum ar fi Tecno sau Infinix.

Ei bine, ambele brand-uri tin de gigantul Transsion Holdings, o companie fondata in 2006 in Hong Kong, cu fabrici in China, Indonezia, Pakistan, Ethiopia, Bangladesh si India. Acestia au intrat pe piata din Africa in 2008, lansand primul smartphone in 2014, extinzandu-se in Orientul Mijlociu, Asia de Sud-Est si America Latina pe parcursul ultimilor ani. Ei bine, se pare ca urmatorul pas pentru compania asiatica este extinderea in Europa de Est, brand-ul Infinix fiind lansat oficial in Romania spre finalul lunii Aprilie, de catre Mihaela Simion – Country Manager Infinix Romania.

In esenta, discutam despre un producator care incearca sa ofere un raport calitate / pret cat mai bun, prin cele patru game de produse, mai precis SMART, HOT, NOTE si ZERO. SMART este gama de produse accesibile, cu preturi pornind de la 499 RON pentru Infinix SMART 8, seria HOT este comercializata pentru preturi cuprinse intre 599 RON (Infinix HOT 40i) si 999 RON (Infinix HOT 40 Pro), seria NOTE este comercializata pentru preturi cuprinse intre 1199 RON (Infinix NOTE 40) si 1499 RON (Infinix NOTE 40 Pro), in timp ce seria ZERO nu a fost lansata inca in Romania.

Si cum anul acesta am testat 3 varfuri de gama si 2 modele mainstream pana acum, ne-am gandit sa echilibram balanta si sa vedem de ce este capabil un mid-range de la Infinix, mai precis Infinix NOTE 40 Pro. Acesta este comercializat pentru 1499 RON si ofera un design subtire si elegant, dar si un pachet generos de accesorii, drept urmare chiar eram curiosi sa vedem cu ce avem de-a face.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: