lab501.ro

Review – Huawei Mate 9 MHA-AL00

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 22 February, 2017.


 

Camera – video

 
Recunosc, nu am filmat material 4K, deoarece consider ca smartphone-urile sunt departe de a putea inlocui echipamentul video dedicat si prea putini oameni utilizeaza acest format in regim de amator. Pe de alta parte, consider ca Huawei Mate 9 s-a comportat exemplar in Full HD, indiferent de situatie. Primul clip, de exemplu, reprezinta unul dintre cele mai dificile scenarii pentru un smartphone, iar Mate 9 s-a achitat onorabil de sarcina de a surprinde corect atmosfera unei nopti in Taipei.
 

 

Comentarii

4 comentarii la: Review – Huawei Mate 9 MHA-AL00

 1. Ionela Peica a scris pe:

  Superb review-ul. Felicitări !

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Multumim :)

 3. Ionescu a scris pe:

  Foarte profi. Felicitari. Am un mate8 care nu ma dezamageste nicio secunda. O remarca daca imi premiti. Are app drawer. Cum tocmai am trecut la nougat cu mate8-ul, l-am descoperit in meniul setarilor la “stil ecran pornire” si il gasesti acolo.

 4. Greuceanu a scris pe:

  Excelent review,excelent telefon!
  Fascinante meleagurile orientale și peisajele.
  Și când te gândești că încă există destui limitați care consideră că este o blasfemie să compari fotografiile unor telefoane de top cum este cazul celor enumerate de tine cu cele ale anumitor DSLR sau compacte.
  Tare mi-așa dori să mai faci un review foto comparativ cu câteva telefoane plus câteva DSLR pentru a se observa ca în majoritatea situațiilor calitatea foto a telefoanelor de top coincide cu a unor DSLR,cu excepțiile de rigoare.

Lasa-ne un comentariu: