lab501.ro

ASUS PadFone

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 17 July, 2012.

Avem o piata inundata de tablete, de smartphone-uri cat si o serie larga de accesorii pentru acestea. Toti producatorii incearca sa iasa cu ceva in fata din marea de modele si fac asta incercand sa ofere un produs cat mai complet si inovativ. Partea de inovatie ne intereseaza in testul de astazi pentru ca avem de-a face cu un smartphone ceva mai special.

ASUS PadFone este un smartphone dar un smartphone with a twist. Si asta pentru ca alaturi de telefon veti primi si o semi-tableta. Semi pentru ca nu contine partea de procesare si integreaza doar ecranul si un acumulator. Astfel printr-o fanta de pe zona din spate a tabletei putem conecta telefonul si in cateva secunde avem o tableta completa. Smart, n-am ce zice. Dar nu am terminat. Putem achizitiona suplimentar, ca accesoriu, un dock, sub forma de tastatura ce ofera conectivitate extinsa si inca un acumulator. Sa recapitulam, avem un telefon si o tableta pe care le putem transforma intr-un veritabil netbook, si asta all in one.

Ideea imi pare buna, vom vedea insa cum sta tot ansamblul in teste. Vom urmari ca de obicei daca produsul e ok in plaja de pret si daca este o solutie de viitor care ii va oferi lui ASUS edge-ul de care are nevoie pentru a acapara o bucata cat mai mare dintr-o piata unde concurenta este acerba.

Comentarii

Niciun comentariu la: ASUS PadFone

Lasa-ne un comentariu: