Anatomia tehnica a unei excursii – Seul 2024 – Apple iPhone 16
Cho Yonsoon’s Kal-guksi
In inima pietei Gwangjang, se afla o alee cu restaurante traditionale, unde vizitatorii de pot delecta cu feluri de mancare cum ar fi kal-guksu, gejang sau bindae-tteok. De altfel, aceste feluri de mancare, vandute in piata Gwangjang, au fost subiectul unui episod al documentarului Street Food Asia, produs de Netflix, iar noi ne-am dorit sa incercam faimosii taitei Kal-guksi, taiati de mana in fata noastra de catre doamna Cho Yonsoon.
Drept urmare, ne-am asteptat cuminti randul si apoi am avut norocul sa fim asezati chiar in fata maestrei, in timp ce aceasta taia cu satarul faimosii sai taitei. Am optat pentru supa cu taitei clasica, precum si pentru o portie de mandu cu carne (coltunati coreeni fierti), gatiti in fata noastra si serviti fierbinti.
Am primit pe langa cele doua feluri de mancare o sticla de apa si un castron cu kimchi, sosurile fiind dispuse la liber pe masa. Si trebuie sa recunosc ca am avut una dintre cele mai interesante experiente culinare din viata mea, mancarea fiind pur si simplu delicioasa, iar servirea, fix in fata tocatorului doamnei Cho, in mijlocul unei alei aglomerate in piata Gwangjang fiind pur si simplu o experienta unica.
Comentarii
Frate, asa asi fi facut si eu: gustam din toate .
Apoi mai luam un rand din ce mi-a placut cel mai mult.
Ce faceam cu cele cumparate care nu ma pasionau ? , le dadeam sotiei ( o indopam )
Bravo.
Cand vor incorpora astia pe PC / Mac un sintetizator de gusturi si arome ?