lab501.ro

Sony Vaio – Z series strikes back!

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 20 April, 2012.

 

Publicam acum doi ani pe Lab501, dupa o sesiune de testare maraton ce a durat doar 24 de ore, un review la SONY Vaio Seria Z. Am fost incantat ca am avut ocazia sa scriu acest review din motive evidente: pana la urma cui nu ii place sa aiba in teste cel mai performant si compact notebook din lume. La sfarsitul anului trecut am avut ocazia sa fim martori la lansarea noii generatii de Sony Vaio seria Z, un nou model gandit cu un singur scop: de a conduce line-up-ul de notebook-uri ultra-portabile destinat mediului business.

Avem astfel astazi in fata SONY Vaio Z (VPCZ21V9E) un notebook care se vrea varful de lance al modelelor de portabile actuale. Este daca vreti exemplul perfect a ceea ce ar trebui sa insemne un notebook, o reteta simpla la prima vedere dar destul de greu de realizat in mod practic: portabilitate, performanta si autonomie. Greu de realizat pentru ca cele 3 atribute esentiale vin cu un efect secundar: pretul.

Din acest motiv sunt convins ca voi vedea foarte multe comentarii referitoare la acesta, comparatii cu alte notebook-uri cu pret mai mic s.a.m.d. Dar sa nu incepem cu sfarsitul, avem un review de facut, un review ce ne va permite sa analizam pragmatic daca SONY a reusit inca o data sa gaseasca reteta succesului, si daca in acest moment SONY Vaio Z este cea mai potrivita alegere in categoria sa de pret incercand, in final, sa il vedem si fata in fata cu ultrabook-ul.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: