lab501.ro

Samsung Series 7 – atac la segmentul gaming

Scris de: , in categoria: Stiri, in 18 August, 2011.

Samsung 700G7A va fi primul membru al gamei Series 7, cu care cea mai mare companie de electronice incearca serios sa atace segmentul dedicat gamerilor. Desi Samsung nu e un jucator foarte mare pe piata laptopurilor, compania-gigant e bazata in Coreea de Sud, tara unde sportul national e Starcraft, cu doua televiziuni nationale ce difuzeaza numai asta, cu echipe, transferuri si scandaluri mai ceva ca in Liga lui Mitica.


Am zis ca Samsung 700G7A e o incercare serioasa la a face un laptop de gaming; ei bine, de fapt e  mai mult de atat, e o configuratie aproape absurda cu cei 16GB DDR3 si un AMD Radeon HD 6970m ce are rolul de a arunca frame-uri intr-o avalansa naucitoare catre monitorul full-HD de 17.3 inch. Procesorul e un quad-core la 2.0 Ghz de ultima generatie, Intel Core i7 -2630QM, iar restul de briz-brizuri gen drive Blu-Ray, porturi USB 3.0, iesire HDMI sau interconectivitate Bluetooth 3.0 aproape ca nu mai conteaza.

 

 

Colegii de la Newgadgets.de au pus mana pe el si puteti vedea in filmuletul de mai sus si cateva optiuni demne de un laptop de gaming, cum ar fi tastele W, A, S si D iluminate cu rosu si restul tastaturii cu albastru. Bineinteles, si pretul va fi pe masura, Samsung Series 7 700G7A ar trebui sa ajunga in magazine in Septembrie pe la echivalentul a 1800 EUR.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: