lab501.ro

Review – Microtech CoreBook CB15A

Scris de: , in categoria: Notebook, in 17 February, 2023.

Microtech CoreBook CB15A

 
Microtech este un brand italian, care comercializeaza notebook-uri, PC-uri si tablete in Europa, recent facandu-si intrarea si pe piata din Romania. Brand-ul este destul de activ in tara noastra, avand zeci de produse listate pe eMAG, evoMAG si alte mari magazine online, drept urmare ne-a atras atentia, in special pentru ca discutam despre o serie de produse care ar trebui sa ofere un raport calitate / pret cat mai bun.

Ce-i drept, nu discutam chiar despre cele mai noi generatii de procesoare, notebook-urile Microtech listate in tara noastra fiind echipate cu procesoare Intel din seria Ice Lake (10xx), respectiv procesoare AMD din seria Matisse (3xxx), dar acest fapt ar trebui sa aibe un impact pozitiv asupra pretului. In fond, pentru sarcini de tip office nu avem nevoie de cine stie ce bestii, iar procesoarele din seriile antementionate sunt mai mult decat suficiente.

Noi am primit la teste modelul Microtech CoreBook CB15A, echipat cu un procesor din seria Ice Lake, 16GB memorie RAM, un SSD de 512GB si doua sisteme de operare, mai precis Windows 11 si LiberOS, o distributie de linux bazata pe Pantheon DE.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: