lab501.ro

Review – Lenovo Yoga C940 15IRH – 9750H si GTX 1650 Max-Q

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 12 September, 2019.

Constructie si dotari

 
Ati remarcat, desigur, ca seriile C740 si C940 au dimensiuni comune (display-uri de 14 sau 15.6″) iar unele modele vor fi disponibile in configuratii similare. Drept urmare, va intrebati probabil care este diferenta intre cele doua serii de produse. Ei bine, lucrurile stau destul de simplu – seria C740 va adresa o gama ceva mai vasta de utilizatori, asa cum au facut-o pana acum modelele din seria 7, in timp ce seria C940 reprezinta segmentul high-end, unde vom putea vedea unele dotari unice.

Aceste dotari includ integrarea unui sound bar in balama, acesta rotindu-se in momentul in care rabatam display-ul, echiparea notebook-ului cu un stylus, inclus in lacasul dedicat, posibilitatea de a fi livrat impreuna cu Windows 10 Pro, respectiv posibilitatea de a utiliza un panou IPS UHD.

Exista insa inca o diferenta – Lenovo Yoga C940 15IRH, adica modelul testat de noi astazi, poate fi echipat cu o solutie grafica discreta (GTX 1650 Max-Q), motiv pentru care acesta are dimensiuni ceva mai mari decat in cazul celorlalte ultraportabile din gama Yoga, fiind o combinatie intre un ultraportabil si un notebook high-end cu carcasa construita integral din aluminiu.

Cu o grosime de 19.7″ si o greutate de 2Kg, Lenovo Yoga C940 nu poate fi considerat supraponderal, dar nici nu discutam despre un ultraportabil pe care nu il simti in rucsac. Pe de alta parte, pe un ultraportabil pe care nu il simti in rucsac nici nu te poti juca la acelasi nivel cum o poti face pe C940.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: