lab501.ro

Review – Lenovo Yoga C940 15IRH – 9750H si GTX 1650 Max-Q

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 12 September, 2019.

Concluzii

 
La 7 ani de la lansarea familie Yoga, cei de la Lenovo au dezvaluit cea de-a 8-a generatie, reorganizand nomenclatura in segmente clar definite in functie de pozitie in portofoliu si optiuni oferite. Astfel, de acum inainte, gama Yoga este alcatuita din 3 serii (6xx, 7xx si 9xx), respectiv doua tipuri de produse, Convertible sau Slim.

La fel ca si pana acum, varfurile de gama ale familiei Yoga sunt modelele din seria 9xx, iar dintre acestea, una dintre cele mai puternice versiuni este Lenovo Yoga C940 15IRH, adica exact versiunea primita de noi la teste. Varful de gama absolut va putea fi echipat cu un procesor Intel Core i9 9880H, respectiv cu un SSD de 2TB, restul specificatiilor fiind insa identice cu cele ale modelului testat astazi de noi.

Din acest motiv, versiunea de 15″ a lui Yoga C940 este ceva mai voluminoasa decat restul modelelor din familia Yoga, pentru a putea gazdui procesoare full power din gama H si o solutie grafica GTX 1650 Max-Q. Asta inseamna ca Lenovo Yoga C940 se pozitioneaza din punct de vedere al dimensiunilor la limita dintre ultraportabil si notebook high-end, nefiind gandit pentru cei care au nevoie de un notebook de mici dimensiuni care poate fi purtat cu usurinta in geanta – pentru asta exista modelele Yoga de 13 si 14″.

In schimb, Lenovo Yoga C940 este un hibrid, care incearca sa ofere ce este mai bun din ambele lumi, mai precis constructie metalica, display rabatabil echipat cu touchscreen si o greutate medie, combinate cu un procesor Core i7 din gama H si o solutie grafica discreta.

Toate acestea se imbina cu cele mai noi tehnologii disponibile pe piata (Intel Optane H10, conectivitate WiFi 6, soundbar integrat in balama, panou HDR400 UHD cu luminozitate ridicata), dar si cu elemente menite sa faca viata utilizatorului mai usoara (de exemplu stylus-ul inclus in corpul notebook-ului) si mai sigura (webcam echipat cu Privacy Shutter, senzor de amprenta), rezultatul fiind un notebook high-end elegant si performant, potrivit tanarului manager care se relaxeaza seara in jocul preferat, dupa o zi incarcata cu prezentari si rapoarte.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: