lab501.ro

Review – Lenovo Legion Pro 5 16IRX8

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 26 April, 2023.

Constructie si dotari

 
Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 continua limbajul de design al seriei Legion, fiind o evolutie fireasca a modelului Legion 5 Pro lansat anul trecut. Cu toate acestea, avem de-a face cu o serie de diferente importante chiar si la capitolul constructie. In primul rand pentru ca Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 este cu 3mm mai gros, respectiv cu 160g mai greu, pentru a putea acomoda sistemul de racire Coldfront 5.0. Fantele de aerisire sunt si mai pronuntate in cazul modelului de anul acesta, iar culoarea Abyss Blue ii confera un aer si mai sobru decat clasicul deja Onyx Grey.

Capacul este construit din aluminiu anodizat, cu pigment adaugat prin depunere electroforetica, in timp ce latura inferioara este construita din plastic. Datorita formatului, Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 ofera o suprafata ridicata de lucru, in care gasim tastatura cu o cursa de 1.5mm si keycaps interschimbabile, precum si touch-pad-ul construit din mylar, la fel de precis si placut in utilizare ca si pana acum.

Dispunerea conectorilor este clasica pentru seria Legion, cu un conector USB, conectorul audio si butonul obturatorului webcam-ului dispuse pe latura din dreapta, un conector USB-C dispus pe latura din stanga si restul conectorilor pozitionati in zona mediana a laturii din spate.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: