lab501.ro

Review – Lenovo Legion Pro 5 16IRX8

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 26 April, 2023.

Concluzii

 
Ei bine dragii monstrului, desi am fi tentati sa credem ca 2023 ne-a adus imbunatatiri minore in constructia notebook-urilor de gaming, cei de la Lenovo se pare ca nu sunt de acord cu asta, lansand o serie noua, dar si imbunatatind substantial seriile existente, exact acolo unde conteaza, adica la capitolul performanta.

Pentru ca daca Lenovo Legion 5 Pro putea sustine un TDP de 185W, modelul lansat anul acesta, mai precis Lenovo Legion Pro 5 16IRX8, vine cu un sistem de racire capabil sa sustina 200W si nu in primul rand implementeaza profilul Custom, prezent pana acum doar pe seria Legion 7, datorita caruia TDP-ul sustinut poate creste pana la 220W.

De asemenea, Legion Pro 5 este echipat acum cu chip dedicat pentru AI, camera video FHD cu Tobii Eye Tracking, tastatura cu keycaps interschimbabile si nu in ultimul rand display exclusiv de 240Hz, fata de modelul de anul trecut, unde majoritatea configuratiilor erau livrate cu panoul de 165Hz.

Practic, avem de-a face cu o serie bine inchegata, coerenta din punct de vedere al configuratiilor si dotarilor si de-abia astept sa testez si versiunile Slim, pentru cei care isi doresc un echilibru intre putere de calcul si portabilitate. Nu in ultimul rand, asteptam cu nerabdare si versiunile echipate cu procesoare AMD si cine stie, poate noi modele iesite din comun, fie prin format, fie prin exclusivism. Cert este ca 2023 se anunta un an tare interesant din punct de vedere al notebook-urilor de gaming!

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: