lab501.ro

Review – Lenovo IdeaPad Flex 5 14ARE

Scris de: , in categoria: Notebook, in 30 September, 2020.

Constructie si dotari

 
Lenovo IdeaPad Flex 5 14ARE seamana cu versiunea “standard”, prezentata in Martie, principala diferenta fiind display-ul rabatabil echipat cu touch-screen. Fata de modelul IdeaPad 15ARE, avem totusi de-a face cu un notebook ceva mai gros, cu butonul Power pozitionat pe laterala, in timp ce senzorul de amprente este pozitionat sub tastatura.

Display-ul ocupa o buna parte din suprafata ecranului, lateralele avand o grosime redusa, doar latura superioara, care adaposteste camera, fiind ceva mai vizibila. Asa cum spuneam, o dotare inedita in aceasta gama de pret este webcam-ul echipat cu obturator fizic, introdus pentru prima data pe seria ThinkPad si mai apoi pe cele mai recente modele Lenovo Legion.

Tastatura si touch-pad-ul sunt pozionate in doua lacasuri usor adancite, touch-pad-ul fiind precis si rapid, in timp ce tastatura este in general placuta in timpul utilizarii. Nu in ultimul rand, cele doua difuzoare de 2W flancheaza tastatura, accesul catre urechile utilizatorului fiind neingradit.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: