lab501.ro

Review – Lenovo IdeaPad Flex 5 14ARE

Scris de: , in categoria: Notebook, in 30 September, 2020.

Lenovo IdeaPad Flex 5 14ARE

 
A spune ca 2020 a fost un an plin de lansari a devenit deja un eufemism. Da, stim cu totii acest lucru, iar cele trei luni care au mai ramas din an vor fi pline si ele de lansari, poate chiar unele dintre cele mai importante ale anului. Totusi, una dintre cele mai impresionante lansari de anul acesta a fost legata de procesoare pentru notebook-uri si ma refer aici la seria AMD Renoir.

Anuntate la inceputul anului, afectate de intarzieri cauzate de Covid 19, apreciate de utilizatorii din intreaga lume, procesoarele AMD Renoir au reprezentat o gura de aer proaspat in segmentul notebook-urilor, aducand o performanta nemaivazuta pana acum in toate segmentele, indiferent de pret sau scop. De la notebook-uri accesibile si pana la modele high-end, de la ultra-portabile si pana la adevarati monstrii la purtator, procesoarele AMD Ryzen 4000 s-au impus fara drept de apel.

Motiv pentru care le-am acordat o atentie sporita, prezentandu-va pana in acest moment 10 notebook-uri echipate cu astfel de procesoare. Dintre acestea, majoritatea au fost modele high-end, sau macar mid-high, singurele modele entry-level fiind prezentate chiar in momentul lansarii, in Martie.

Desigur, toate modelele prezentate de noi au reusit sa ne impresioneze prin raportul calitate / pret. Totusi, parca era cazul sa mai testam si modele accesibile, nu-i asa? Ei bine, daca in Martie va povesteam despre Lenovo IdeaPad 5, probabil cel mai accesibil notebook testat de noi anul acesta, acum a venit momentul sa vedem cum arata fratele sau convertibil, mai precis Lenovo IdeaPad Flex 5 14ARE.

Asa cum sunt sigur ca v-ati dat seama pana acum, Lenovo nu mai produc modele Yoga mai jos de seria 6xx, drept urmare, modelele accesibile echipate cu display tactil rabatabil fac acum parte din seria IdeaPad Flex. Iar modelul Lenovo IdeaPad Flex 5 14ARE a ajuns de curand si in magazinele din Romania, fiind disponibil pentru preturi cuprinse intre 2599 RON si 4199 RON, in functie de procesor, cantitatea de RAM, capacitatea de stocare si tipul de panou utilizat.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: