lab501.ro

Review – HUAWEI MateBook 14s 2021

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 18 November, 2021.

Constructie si dotari

 

HUAWEI MateBook 14s un notebook compact, uni-body, construit dintr-un singur bloc de aluminiu prelucrat la CNC, singurul material folosit pe langa aluminiu fiind sticla montata peste panoul LTPS. Tastatura back-lit este placuta in utilizare, fiind bazata pe switch-uri de tip foarfeca, cu o distanta de actuare de 1.5mm. Touch-pad-ul multi-touch este generos dimensionat, iar butonul power este echipat cu senzor de amprenta rapid, care permite utilizarea Windows Hello si autentificarea fara parola in momentul pornirii notebook-ului. Webcam-ul este de asemenea compatibil Windows Hello, utilizatorul avand practic la dispozitie multiple modalitati de autentificare rapida.

Latura stanga adaposteste cei doi conectori USB-C, conectorul HDMI, precum si conectorul audio combo in/out, in timp ce conectorul USB 3.2 este pozitionat pe latura din dreapta. Pe latura inferioara gasim 4 microfoane, dispuse inspre utilizator, in timp ce difuzoarele, tot 4 la numar, sunt dispuse pe laterale.

Asa cum ne-au obisnuit HUAWEI deja, HUAWEI MateBook 14s vine cu aplicatia PC Manager instalata din fabrica si suporta functia Huawei Share, care ne permite imperecherea rapida a telefonului, tabletei sau castilor cu notebook-ul. Am explicat pe larg modul in care aceasta functioneaza aici.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: