lab501.ro

Review – HUAWEI MateBook 14s 2021

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 18 November, 2021.

Concluzii

 
HUAWEI MateBook 14s se incadreaza perfect in seria ultraportabilelor reusite lansate de gigantul chinez, oferind un mix optim intre eleganta, calitate a constructiei, performanta si dotari. Sasiul din aluminiu este compact, solid si elegant, iar configuratiile alese de HUAWEI ofera o performanta optima pentru un ultraportabil lansat in 2021.

Mai mult decat atat, display-ul tactil are performante excelente, iar experienta este augmentata din plin de multiplele posibilitati de autentificare biometrica utilizand Windows Hello (amprenta sau recunoastere faciala), iar cei care utilizeaza si alte dispozitive HUAWEI, cum ar fi telefon, tableta sau casti, se pot bucura din plin de interoperabilitatea oferita de HUAWEI Share.

Per total, prin HUAWEI MateBook 14s, HUAWEI continua procesul de consolidare a pozitiei pe piata ultraportabilelor, demonstrand nu doar capacitatea de a concura fara probleme cu orice alt producator, ci si o predilectie pentru inovatie, prin depasirea barierelor dintre dispozitivele Windows si Android.

Nu in ultimul rand, HUAWEI MateBook 14s 2021, in versiunea testata de noi, este disponibil pentru precomanda in perioada 18.11 – 1.12, utilizatori primind atat notebook-ul, cat si o boxa HUAWEI Sound, un rucsac si un mouse wireless, pentru acelasi pret de 6699 RON.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: