lab501.ro

Review – HUAWEI MateBook 13 AMD

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 23 June, 2020.

Constructie si dotari

 

Stiu, v-am spus pe rand, atat in cazul lui MateBook D, cat si in cazul lui MateBook X Pro 2020, ca avem de-a face cu o bijuterie construita din aluminiu cu un raport screen-to-body ratio impresionant. Insa aceasta senzatie este si mai puternica in cazul lui HUAWEI MateBook 13 AMD, datorita dimensiunilor reduse.

Astfel, micuta bestie masoara 286mm lungime si 211mm latime, avand o grosime de 14.9mm si o greutate de 1.31 Kg. Am vazut notebook-uri mai subtiri sau mai usoare, este adevarat, insa per total, HUAWEI MateBook 13 AMD este cel mai mic notebook pe care l-am testat in ultimii ani, iar faptul ca se poate lauda cu un screen-to-body ratio de 88%, in timp ce spatiul dintre tastatura si margini masoara mai putin de 5mm, contribuie din plin la senzatia pe care acesta ti-o lasa in momentul in care il vezi pentru prima data.

HUAWEI MateBook 13 AMD este pur si simplu o bijuterie, fiind rodul unei povesti de dragoste reusite intre freza masinii CNC, blocul de aluminiu pe care aceasta si-a pus amprenta si panoul de sticla al display-ului. Nu in ultimul rand, gasim aceleasi dotari ca si in cazul fratilor mai mari, mai precis senzorul de amprenta integrat in butonul power, acesta putand fi utilizat pentru autentificarea rapida in Windows, respectiv antena NFC pozitionata in dreapta touchpad-ului, care ne permite imperecherea rapida a telefonului cu notebook-ul datorita functiei Huawei Share.

De aceasta data insa, webcam-ul este integrat clasic, in rama display-ului. La fel ca si in cazul lui MateBook D, latura frontala adaposteste doua microfoane, insa din punct de vedere al conectivitatii, HUAWEI MateBook 13 AMD este cel mai spartan model din gama MateBook 2020, fiind echipat cu doi conectori USB-C si un conector audio in/out combo. Din fericire, gasim in pachet hub-ul USB-C, care ne ofera 1 x USB-C, 1 x USB, 1 x HDMI si 1 x D-SUB, extinzand semnificativ posibilitatile de conectare ale micutului MateBook 13 AMD.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – HUAWEI MateBook 13 AMD

  1. Gabriel a scris pe:

    Matebook 13 cu AMD, un laptop foarte bun pot spune, sa nu uitam ca Sony Play Station foloseste amd ca placa de baza :D Eu sunt foarte multumuit de procesoarele lor, cat si de placile video mult mai accesibile ca pret:) Plus de asta design si grosimea laptopului da dovada de un produs premium.

  2. Laur a scris pe:

    Eu folosesc MateBook 13 u Intel si am fost forte multumit de el. Design si performanta ridicata

Lasa-ne un comentariu: