lab501.ro

Review – Dell G5 15

Scris de: , in categoria: Notebook, in 17 May, 2018.

Constructie si dotari

 
Desi discutam despre un notebook de gaming, Dell G5 15 fiind echipat cu o solutie grafica dedicata de ultima generatie, aspectul este unul elegant, discret, fara prize de aer bombastice sau insertii luminoase inutile. Fiind vorba despre un model accesibil, sasiul metalic este imbracat in plastic, atat pe latura superioara, cat si pe latura inferioara. Acest lucru nu este o problema in cazul carcasei, insa capacul flambeaza sesizabil in zona mediana.

Cei doi conectori USB 3.1, conectorul audio, conectorul RJ45 si conectorul HDMI sunt dispusi pe latura din stanga a notebook-ului, in timp ce latura din dreapta adaposteste conectorul USB 2.0, card reader-ul si portul Noble Lock. Desi pe site-ul producatorului sau pe site-urile magazinelor veti gasi mentionat si un conector USB 3.1 Type-C (Thunderbolt), acesta este optional si nu este inclus in cazul exemplarului testat de noi.

Latura inferioara este dotata cu doua insertii de cauciuc, al caror rol este acela de a inalta notebook-ul de pe suprafata pe care este utilizat, pentru a permite admisia aerului rece in carcasa prin fantele dedicate.
 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Dell G5 15

  1. Bogdan a scris pe:

    Salut!, oare in romania cand va fi disponibil ?

Lasa-ne un comentariu: