lab501.ro

Review – Dell G5 15

Scris de: , in categoria: Notebook, in 17 May, 2018.

Dell G5 15

 
Ne aflam deja la mijlocul lunii Mai si cu exceptia platformei Ryzen Pro, anul acesta am testat un singur notebook. Desigur, acest lucru este de inteles, daca ne gandim ca nu am avut parte de noutati in acest domeniu, majoritatea procesoarelor si placilor video fiind lansate anul trecut. Evident, acest lucru urmeaza sa se schimbe, odata cu aparitia notebook-urilor dotate cu procesoare AMD Ryzen din generatia a doua, respectiv cu procesoare Intel Core i9. Pana atunci insa, anul acesta am avut parte si de alte lansari.

Astfel, in urma cu o luna, Dell anuntau 6 modele noi de notebook-uri de gaming, mai precis Alienware 15, Alienware 17, Dell G3 15, Dell G3 17, Dell G5 15 si Dell G5 17, pentru a satisface toate gusturile si nevoile utilizatorilor, indiferent de buget. Un astfel de model, mai precis Dell G5 15, si-a facut aparitia si in laboratorul nostru nu cu mult dupa lansare, iar noi nu am stat pe ganduri si l-am pus la treaba asa cum se cuvine.

In fond, notebook-uri de la HP si Lenovo am mai testat in ultimul an, singurul dintre cei trei producatori mari care nu primise in ultimii ani un review pe NEXT fiind Dell. Astazi vom remedia acest neajuns si ne vom concentra atentia asupra modelului Dell G5 15, intr-un nivel de echipare accesibil.

Desigur, ca in cazul oricarei serii care se respecta, vor exista mai multe variante de echipare disponibile in magazine, insa noi am preferat sa testam un produs accesibil, potrivit pentru piata din Romania. Acestea fiind zise, haideti sa vedem cum arata noul Dell G5 15, ce se ascunde sub capota si de ce performante este capabil.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Dell G5 15

  1. Bogdan a scris pe:

    Salut!, oare in romania cand va fi disponibil ?

Lasa-ne un comentariu: