lab501.ro

Review – Clevo P950HR – Nvidia Max-Q

Scris de: , in categoria: Notebook, in 18 September, 2017.

Constructie si dotari

 
Clevo P950HR este livrat in clasicul ambalaj maro, alaturi de alimentator, prin urmare nu am insistat asupra acestui aspect. Sasiul este construit din metal si plastic, capacul superior si arm-rest-ul fiind construite din metal, in timp ce capacul inferior este construit din plastic. Primele aspecte care ne sar in ochi in cazul lui Clevo P950HR sunt grosimea redusa (18.6mm), precum si zona perforata de pe capac, zona care este iluminata in timpul functionarii.

Chiar daca este un notebook elegant si subtire, Clevo P950HR exceleaza la capitolul conectica, ambele laterale fiind ticsite de porturi. Astfel, pe laterala din dreapta gasim cei doi conectori audio, un conector USB 3.0, card reader-ul, conectorul RJ-45 si portul Kensington Lock, in timp ce pe laterala din stanga sunt dispusi doi conectori USB 3.0, doi conectori USB 3.1 Gen 2 Type-C, doi conectori mini Display Port, conectorul HDMI si conectorul alimentatorului.

Laterala din spate este dominata de fantele de aerisire, in timp ce pe latura din fata gasim led-urile de stare. Per total, avem de-a face cu un notebook subtire si elegant, care ofera toata conectica de care ar putea avea nevoie un utilizator pasionat.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Clevo P950HR – Nvidia Max-Q

  1. Raul a scris pe:

    Buna ziua! M-ar interesa sa cumpăr acest model de laptop Clevo P950, dvs vad că l-ați testat…eu as dori sa știu dacă piesele și fiabilitatea sunt bune. Nu cunosc deloc aceasta firma Clevo și nu știu cum sunt lucrurile făcute de ei. Dvs ce ziceți? Merita?
    Mulțumesc​!
    Cu stima!

Lasa-ne un comentariu: