lab501.ro

Review – Clevo P950HR – Nvidia Max-Q

Scris de: , in categoria: Notebook, in 18 September, 2017.

Clevo P950HR

 
Pe 30 Mai, Nvidia anuntau tehnologia Max-Q, mai precis integrarea unor nuclee de varf (GTX 1070, GTX 1080) in notebook-uri de dimensiuni reduse. Acestea urmau sa isi faca aparitia in retail pe data de 27 Iunie si printre primele modele mentionate de Nvidia s-a numarat si Clevo P950HR, un notebook de gaming puternic si subtire.

Dupa cum bine stiti, vara aceasta a fost plina de lansari si produse interesante, prin urmare nu am apucat sa va prezentam pana acum un notebook dotat cu aceasta tehnologie. Acest lucru se schimba azi, Clevo P950HR fiind unul dintre primele modele retail dotate cu Nvidia Max-Q care a ajuns pe masa noastra de teste.

Dupa ce am testat monstrii ca P870DM-G si P775DM3-G, sau modele accesibile, cum ar fi N850, astazi a venit momentul sa discutam despre ceva pozitionat intre acestea, mai precis Clevo P950HR. Acesta este dotat cu un procesor Intel Core i7 7700HQ si o placa video Nvidia GeForce GTX 1070 Max-Q si poate fi achizitionat de pe site-ul celor de la TekAdvice pentru un pret care porneste de la 7599 RON.

Modelul testat de noi costa 9125 RON, fiind vorba despre una dintre echiparile de varf. Configuratia de varf poate ajunge la 13439 RON, dar noi am preferat o configuratie echilibrata si implicit mai accesibila. Ce trebuie sa retinem in cazul acestui model Clevo este faptul ca procesorul si placa video sunt optiuni fixe, adica nu putem opta pentru un alt model de placa video sau pentru un alt model de procesor. Avem in schimb la dispozitie suficiente optiuni legate de stocare, conexiunea wireless sau sistemul de operare.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Clevo P950HR – Nvidia Max-Q

  1. Raul a scris pe:

    Buna ziua! M-ar interesa sa cumpăr acest model de laptop Clevo P950, dvs vad că l-ați testat…eu as dori sa știu dacă piesele și fiabilitatea sunt bune. Nu cunosc deloc aceasta firma Clevo și nu știu cum sunt lucrurile făcute de ei. Dvs ce ziceți? Merita?
    Mulțumesc​!
    Cu stima!

Lasa-ne un comentariu: