lab501.ro

Review – Clevo P950HR – Nvidia Max-Q

Scris de: , in categoria: Notebook, in 18 September, 2017.

Concluzii

 
Clevo P950HR este primul notebook retail dotat cu tehnologia Max-Q care a ajuns in laboratorul nostru si ne-a ajutat sa ne formam o opinie in legatura cu acest concept. Din punctul meu de vedere, aceasta tehnologie tinteste o gama “specializata” de utilizatori, mai precis cei care au nevoie de un GPU high-end intr-un notebook cat mai subtire. Majoritatea gamerilor vor opta pentru o solutie full power, datorita performantelor mai ridicate pe care le pot obtine cu un astfel de GPU. Cu toate acestea, sunt convins ca exista si utilizatori care si-au dorit exact asa ceva, prin urmare nu putem decat sa ne bucuram ca avem la dispozitie optiuni pentru un numar cat mai ridicat de preferinte.

Clevo P950HR este un notebook puternic, capabil sa faca fata unor cerinte ridicate, chiar daca discutam despre gaming sau despre aplicatii mari consumatoare de resurse, cum ar fi editarea foto sau video. Display-ul este unul de calitate, conectica este mai mult decat suficienta pentru orice utilizator, iar posibilitatea de a configura anumite aspecte pe site-ul celor de la TekAdvice reprezinta cu siguranta un mare plus.

Cele mai importante calitati ale modelului testat astazi, pe langa puterea de calcul, sunt aspectul elegant si nivelul de zgomot emis in timpul functionarii, ceva mai redus decat in cazul majoritatii notebook-urilor de gaming. Si grosimea reprezinta cu siguranta un avantaj, mai ales in aceasta zona de performanta. Personal, sunt curios cum ar arata o versiune de 13″.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Clevo P950HR – Nvidia Max-Q

  1. Raul a scris pe:

    Buna ziua! M-ar interesa sa cumpăr acest model de laptop Clevo P950, dvs vad că l-ați testat…eu as dori sa știu dacă piesele și fiabilitatea sunt bune. Nu cunosc deloc aceasta firma Clevo și nu știu cum sunt lucrurile făcute de ei. Dvs ce ziceți? Merita?
    Mulțumesc​!
    Cu stima!

Lasa-ne un comentariu: