lab501.ro

Acer Aspire S7 Ultrabook Review

Scris de: , in categoria: Notebook, in 5 March, 2013.

Acer Aspire S7 Ultrabook

 

Acer a fost destul de multa vreme un brand asociat cu produsele low-cost, aceasta fiind metoda aleasa de Acer pentru a intra pe o piata cu destul de multi concurenti, dintre care unii cu traditie si brand foarte puternic. Din pacate, odata cu tagline-ul de “produse ieftine” vin si o serie de atribute mai putin bune, cum ar fi performanta mediocra sau calitatea indoielnica. Acestea sunt “costurile de achizitie” ale unui market-share bazat pe “cel mai ieftin produs”. Din fericire, atat Acer cat si alti producator care au incercat aceeasi strategie si-au dat seama ca pe termen lung nu vor putea sa reuseasca folosind aceleasi tehnici. Astfel, Acer de ceva vreme incearca sa castige clienti prin oferirea unor gama de produse bazate pe alte caracteristici decat pretul, cum ar fi de exemplu seria Aspire Timeline care se axeaza pe maximizarea autonomiei laptopurilor sau gama Aspire S de ultrabook-uri care prin S3, S5 si S7 tinteste fiecare categorie de utilizatori (low-cost, cost-effective si premium).

Dupa ce anul trecut colegul Razvan a testat Acer Aspire S5, acum a venit momentul sa vedem cum arata si mai ales cum se comporta in testele noastre standard varful de gama Acer Aspire S7.

acer-s7-general3

Comentarii

2 comentarii la: Acer Aspire S7 Ultrabook Review

  1. Din pacate un ecran cu rezoluti fhd sau apropiata de aceasta nu ajuta prea multe persoane care folosesc windows 8. In 8 nu mai poti modifica doar dpi la fonturile folosite. Daca incerci sa modifici cumva marimea fonturilor se va modifica si marimea tile-ruilor de pe start screen, ajungand niste gigant-uri inutile. Am observat asta dupa ce am cumparat o licenta win8 :/

  2. ionel a scris pe:

    bravo super

Lasa-ne un comentariu: