lab501.ro

Review – Tesoro Gram Spectrum & Tesoro Sharur Spectrum

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, Periferice, in 5 July, 2016.

Constructie

 
Priviti-l doamnelor si domnilor…asta este forma unui mouse care sta aproape perfect la mine in mana… forma asta este ceva rar intalnit in zilele noastre si doar 3 modele imi vin acum in cap – A4Tech X708 (originalul datorita caruia m-am indragostit de forma asta), OCZ Equalizer (bazat pe aceeasi platforma A4Tech, mouse pe care il folosesc si acum pe platforma de teste) si una dintre variantele de Kone Pure de la Roccat, care se simte oarecum similar.

Desigur, diferenta fata de modelele enumerate de mine este aceea ca Tesoro Sharur Spectrum este un mouse ambi-dextru, avand cate un buton pozitionat pe fiecare laterala. O alta diferenta o intalnim la capitolul switch-uri, in cazul lui Sharur acestea fiind semnificativ mai rigide. Cert este ca mouse-ul celor de la Tesoro s-a asezat imediat in palma mea, ca un prieten vechi, avand o forma ideala pentru cei care isi doresc un mouse mai mic, pe care sa foloseasca o priza de tip palm.

Tesoro Sharur Spectrum este acoperit cu un material usor cauciucat, placut la atingere, in timp ce lateralele sunt acoperite chiar de cauciuc, pentru o priza mai buna. Pe langa butoanele standard (right click, left click si scroll) intalnim si butonul cu ajutorul caruia schimba sensibilitatea mouse-ului on-the-fly, iar pe fiecare laterala gasim cate un buton, cel din stanga avand implicit functia back, in timp ce omologul sau din dreapta are functia forward. Sharur are dimensiuni medii spre mici si o greutate ideala din punctul meu de vedere (~90 g).

 
Sharur-constructie-01

Sharur-constructie-02

Sharur-constructie-03

Sharur-constructie-04

Sharur-constructie-05

Sharur-constructie-06

Comentarii

Un comentariu la: Review – Tesoro Gram Spectrum & Tesoro Sharur Spectrum

  1. Oana a scris pe:

    Sete spartjos si sus dreapta si stanga dar taciul nu are nimic

Lasa-ne un comentariu: