lab501.ro

Review – Tesoro Gram Spectrum & Tesoro Sharur Spectrum

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, Periferice, in 5 July, 2016.

Tesoro

 
Va povesteam cu ceva timp in urma ca am vizitat standul celor de la Tesoro la Computex si mi-au atras atentia cateva periferice interesante. Pentru ca switch-urile cu infrarosu nu sunt gata inca, am primit la teste modelul Tesoro Gram Spectrum, o tastatura cu dimensiuni reduse si iluminare RGB. Pe de alta parte, mouse-ul care m-a cucerit prin forma sa clasica la Computex este deja disponibil in retail, prin urmare astazi vom discuta despre tastatura mai sus mentionata si despre mouse-ul Tesoro Sharur Spectrum.

Cele doua produse Tesoro despre care vom discuta astazi imbina intr-un mod inteligent clasicul cu modernul, fiind vorba despre doua periferice elegante, negre, fara briz-briz-uri si zeci de taste in plus, dotate insa cu iluminare RGB (de aici si cuvantul Spectrum prezent in denumirea ambelor produse) si componente de ultima generatie. Tesoro Gram Spectrum se remarca prin forma clasica, fara butoane in plus, precum si prin tastele low-profile, in timp ce Tesoro Sharur Spectrum mi-a adus aminte cu drag de mousii mei preferati ca si forma, in conditiile in care design-ul este unul sobru si elegant.

Ambele periferice sunt dotate cu iluminare RGB, ambele pot memora pana la 5 profile datorita memoriei on-board si ambele beneficiaza de pe urma software-ului cu ajutorul caruia putem controla cei mai importanti parametrii. Prin urmare, avem de-a face cu doua periferice interesante, asa ca haideti sa ne apucam de treaba si sa vedem cum arata si cum se comporta tandemul Gram / Sharur.

 
Intro

Comentarii

Un comentariu la: Review – Tesoro Gram Spectrum & Tesoro Sharur Spectrum

  1. Oana a scris pe:

    Sete spartjos si sus dreapta si stanga dar taciul nu are nimic

Lasa-ne un comentariu: