lab501.ro

Review – Tesoro Gram Spectrum & Tesoro Sharur Spectrum

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, Periferice, in 5 July, 2016.

Concluzii

 
Outro

 
Desi sunt una dintre cele mai tinere companii producatoare de periferice de gaming, implinind anul acesta 5 ani de activitate, Tesoro au trecut deja printr-o restructurare, atat tipul de produse lansate cat si pozitionarea lor pe piata fiind regandite. Aceasta restructurare incepe sa isi faca simtite efectele si este simplu sa ne dam seama ca de aceasta data compania a abordat o directie corecta.

Uitati-va doar la elegantul Sharur Spectrum, unde accentul este pus in primul rand pe comoditatea si simplitatea in utilizare si in al doilea rand pe un aspect elegant dar customizabil si apoi priviti in trecut catre modele precum Gandiva sau Thyrsus. Personal nici nu cred ca exista comparatie intre aceste abordari si ma bucur sa vad ca Tesoro au gasit calea cea buna, cel putin din punctul meu de vedere. Acelasi lucru este valabil si pentru Gram Spectrum , o tastatura care te cucereste prin simplitate si dotari, nu prin bling bling si forme extravagante.

Desigur, in cazul mouse-ului lucrurile stau cat se poate de simplu – ti se potriveste forma sau nu. Daca ti se potriveste forma, s-ar putea sa nu mai vrei sa il lasi din mana. In cazul tastaturii lucrurile sunt putin mai complicate deoarece exista destui utilizatori care nu aprecieaza switch-urile Kailh si prin urmare nu se vor putea obisnui cu Gram Spectrum. Pana la urma este normal, exista mai multe tipuri de switch-uri pe piata si mai multe tipuri de utilizatori.

Cu toate acestea, combinatia intre aceste switch-uri si key-caps-urile low-profile reuseste sa convinga in cazul lui Tesoro Gram Spectrum si merita butonata pe viu ca sa va dati seama de acest aspect. Per total am fost placut impresionat de Gram si Sharur si nu pot sa spun decat ca imi doresc sa le vad cat mai repede in stoc si in Romania. In fond, avem nevoie de mousi ca Sharur, iar Gram va avea cu siguranta fanii sai, datorita constructiei inedite si senzatiei deosebite pe care le ofera.

 
Utilizare-01

Comentarii

Un comentariu la: Review – Tesoro Gram Spectrum & Tesoro Sharur Spectrum

  1. Oana a scris pe:

    Sete spartjos si sus dreapta si stanga dar taciul nu are nimic

Lasa-ne un comentariu: