lab501.ro

Prezentare – EZCast Ultra

Scris de: , in categoria: Gadget, in 30 January, 2020.

Concluzii

 
In momentul in care conectam EZCast Ultra la conexiunea de internet acesta isi va face cel mai probabil un update de firmware, asa ca este indicat sa il lasati 2-3 minute pana cand vedeti mesajul “updated”, sau sa initializati update-ul manual, de la sectiunea dedicata din utilitar.

Odata stabilita conexiunea intre smartphone/ notebook si EZCast, respectiv EZCast si internet, veti putea folosi display-ul secundar pentru orice activitate doriti. Daca acesta suporta, puteti transmite chiar si material 4K HDR. Totusi, trebuie sa mentionez faptul ca si in cazul continutului Full HD exista intreruperi cauzate de transmiterea materialului video. De asemenea, daca utilizati display-ul in mod desktop extended, input lag-ul isi va face aparitia.

EZCast Ultra ne poate ajuta sa tranformam un televizor normal intr-un smart TV, sa utilizam un al doilea display wireless pentru notebook sau desktop, respectiv sa afisam pe un display de mari dimensiuni continutul smartphone-ului nostru. Fata de Chromecast sau alte dispozitive de acest gen, ofera mai multa flexibilitate, insa punctul slab este acelasi ca si in cazul dispozitivelor existente deja pe piata si anume necesitatea unei conexiuni WiFi foarte performante, pentru a reda material video fara lag.

Nu in ultimul rand, in cazul in care discutam despre utilizarea lui pentru a transforma televizorul nostru clasic intr-un smartTV, nu toata lumea se va simti confortabil trecand traficul pe internet printr-un dispozitiv third-party. Cert este ca EZCast Ultra este un dongle performant, care are potential, insa numai in anumite situatii.
 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – EZCast Ultra

 1. J.Nicolae a scris pe:

  Din ce inteleg din acest review, acest echipament nu are suport pentru aplicatiile importante (Youtube …), face doar cast pe ecranul televizorului.
  Nu inteleg de ce as da 79.99USD pentru asa ceva.
  Cand am varianta de le Google Chromecast Ultra 4k cam la acelasi pret sau Chromecast 3 (fara 4K) mult mai ieftin, dar care suporta diferite aplicatii pentru care este nevoie doar o pornire si comandare din telefon, dupa care telefonul se poate deconecta de la wifi (reduce consumul), dar aplicatia ruleaza in continuare. Si la care cel putin siguranta este mai mare, ca doar daca folosesti un Android cu Google, tot aia e si cu Chromecast.
  Din punctul meu de vedere nu vad nici un avantaj pentru acest dispozitiv.
  Minusuri:
  – aplicatii deidcate;
  – securitate (China 100%);
  – update-uri (probabil);
  – EZCast, EZAir slabe;

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Suporta YouTube and stuff, dar chiar si asa, intrebarea ta ramane valabila.

Lasa-ne un comentariu: