lab501.ro

Prezentare – EZCast Ultra

Scris de: , in categoria: Gadget, in 30 January, 2020.

Software

 
In momentul in care conectam EZCast Ultra la un display echipat cu un conector HDMI (televizor, monitor, proiector), respectiv la sursa de curent, ne intampina un ecran in care gasim numele retelei WiFi si parola, respectiv un cod QR. Indiferent daca ne conectam de pe notebook/desktop sau smartphone/tableta, mai intai trebuie sa downloadam aplicatia EZCast potrivita sistemului nostru de operare.

Apoi ne conectam la reteaua wireless a dispozitivului, respectiv la internet, din interfata acestuia. Mai jos puteti vedea cum arata aplicatia desktop, respectiv aplicatia Android. Practic, putem reda pe display-ul conectat la EZCast fotografii sau filme de pe telefonul/notebook-ul nostru, putem sa utilizam display-ul ca o extensie a display-ului notebook-ului, ne putem conecta la internet, s.a.m.d.

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – EZCast Ultra

 1. J.Nicolae a scris pe:

  Din ce inteleg din acest review, acest echipament nu are suport pentru aplicatiile importante (Youtube …), face doar cast pe ecranul televizorului.
  Nu inteleg de ce as da 79.99USD pentru asa ceva.
  Cand am varianta de le Google Chromecast Ultra 4k cam la acelasi pret sau Chromecast 3 (fara 4K) mult mai ieftin, dar care suporta diferite aplicatii pentru care este nevoie doar o pornire si comandare din telefon, dupa care telefonul se poate deconecta de la wifi (reduce consumul), dar aplicatia ruleaza in continuare. Si la care cel putin siguranta este mai mare, ca doar daca folosesti un Android cu Google, tot aia e si cu Chromecast.
  Din punctul meu de vedere nu vad nici un avantaj pentru acest dispozitiv.
  Minusuri:
  – aplicatii deidcate;
  – securitate (China 100%);
  – update-uri (probabil);
  – EZCast, EZAir slabe;

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Suporta YouTube and stuff, dar chiar si asa, intrebarea ta ramane valabila.

Lasa-ne un comentariu: