lab501.ro

Prezentare – EZCast Ultra

Scris de: , in categoria: Gadget, in 30 January, 2020.

EZCast Ultra

 
Pe cat de agitat a fost 2019 din punct de vedere al lansarilor, pe atat de linistita este prima parte a lui 2020. Desigur, am primit o noua placa video de la AMD, insa nu vom vedea procesoare noi pana in Aprilie, iar noile generatii de placi grafice isi vor face aparitia cel mai probabil in toamna.

Vom vedea insa notebook-uri noi, cat de curand, o gramada de modele interesante fiind pregatite pentru lansarea pe piata. De asemenea, luna urmatoare s-ar putea sa ne aduca lucruri interesante la capitolul carcase, iar producatorii vor avea grija sa ramanem ocupati chiar si in momentele in care nu avem de-a face cu lansari majore.

De exemplu, taiwanezii de la EZCast ne-au trimis modelul EZCast Ultra la review, un dispozitiv de mici dimensiuni, care se doreste a fi o alternativa ultra dotata pentru Chromecast, sau poate chiar si mai mult decat atat. Asa ca, astazi a venit randul lui EZCast Ultra sa intre in atentia noastra si sa ne arate de ce este in stare. Doar nu puteam sa stam degeaba, nu?

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – EZCast Ultra

 1. J.Nicolae a scris pe:

  Din ce inteleg din acest review, acest echipament nu are suport pentru aplicatiile importante (Youtube …), face doar cast pe ecranul televizorului.
  Nu inteleg de ce as da 79.99USD pentru asa ceva.
  Cand am varianta de le Google Chromecast Ultra 4k cam la acelasi pret sau Chromecast 3 (fara 4K) mult mai ieftin, dar care suporta diferite aplicatii pentru care este nevoie doar o pornire si comandare din telefon, dupa care telefonul se poate deconecta de la wifi (reduce consumul), dar aplicatia ruleaza in continuare. Si la care cel putin siguranta este mai mare, ca doar daca folosesti un Android cu Google, tot aia e si cu Chromecast.
  Din punctul meu de vedere nu vad nici un avantaj pentru acest dispozitiv.
  Minusuri:
  – aplicatii deidcate;
  – securitate (China 100%);
  – update-uri (probabil);
  – EZCast, EZAir slabe;

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Suporta YouTube and stuff, dar chiar si asa, intrebarea ta ramane valabila.

Lasa-ne un comentariu: