lab501.ro

Review – Streamplify CAM

Scris de: , in categoria: Periferice, in 29 August, 2022.

Concluzii

 
De cand cu pandemia si trecerea multor cursuri si joburi exclusiv in online, piata de camere web si toate accesoriile necesare (microfoane, lumini) a explodat pur si simplu. Insa ca peste tot, acolo unde oferta e mare sunt si multe produse de slaba calitate vandute la suprapret – e suficient doar sa va uitati la comentariile din magazinele online si veti intelege ce zic. Streamplify CAM nu intra insa la aceasta categorie, la pretul de 300 lei este o camera cinstita care livreaza exact ce trebuie si nimic mai mult. E foarte posibil sa gasiti camere mai scumpe care sa aiba o calitate a imaginii mai slaba, prin urmare consider ca Streamplify si-a facut treaba foarte bine aici, la fel ca si cu Light 10.

Microfoanele care capteaza in modul stereo sunt ok, insa daca faceti streaming in care vorbiti mult sau interlocutorii sunt pretentiosi e mai bine sa investiti intr-un microfon dedicat, diferenta fiind semnificativa. Fiind Plug and Play, usurinta cu care se instaleaza aceasta camera este fenomenala, practic o bagam in portul USB si pornim programul dorit. Privacy shutter-ul este integrat discret, intreaga carcasa glisand si acoperind atat lentila, cat si microfonul in partea stanga.

In concluzie, Streamplify CAM este o camera web simpla, eleganta, solida, corecta din punct de vedere al raportului performanta / pret si foarte simplu de utilizat. A, era sa uit, si face o pereche foarte bun cu lumina Light 10 de la acelasi producator, parca le-ar fi gandit sa lucreze impreuna. Hmm…

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: