lab501.ro

Review – Streamplify CAM

Scris de: , in categoria: Periferice, in 29 August, 2022.

Constructie si design

 
Streamplify CAM vine deja montata pe un suport multifunctional care poate fi atasat pe monitor, dar si pliat pentru a fi folosit pe masa sau pe un trepied cum este cel din pachet. Camera are cablul USB Type-A deja atasat, lungimea sa de 2m fiind mai mult decat suficienta, indiferent de amplasare. Orientarea camerei se poate schimba dupa bunul plac pentru ca la intersectia cu suportul avem o bila, asadar reglajul poate fi facut in orice plan, mai putin pe inaltime.

Mini-trepied-ul inclus in pachet mi s-a parut o buna aditie, acesta oferind flexibilitate in cazul in care avem cerinte ceva  mai speciale. Oricum, chiar daca nu il folositi pentru camera, trepiedul poate fi folosit pentru amplasarea unei lumini aditionale de exemplu. Inaltimea acestuia se regleaza intre 14.5 si 21cm, in timp ce orientarea capului este flexibila, acesta din urma culisand pe o bila din metal.

In ceea ce priveste calitatea constructiei nu am nimic de reprosat, in opinia mea Streamplify tinteste peste segmentul de pret din care face parte CAM. Totul tine insa de comportamentul pe care il vom vedea in practica, pentru ca nimeni nu are nevoie de o camera web ieftina si construita solid care nu ofera o imagine de calitate. Haideti asadar mai departe sa vedem cum stam!

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: