lab501.ro

Review – Sharkoon Skiller SGH10

Scris de: , in categoria: Periferice, in 10 June, 2024.

Concluzii

 
In concluzie, Sharkoon Skiller SGH10 se dovedeste a fi o alegere excelenta pentru gamerii care cauta o pereche de casti accesibila si performanta. Aceste casti impresioneaza prin greutatea redusa si pernutele moi si respirabile, care asigura confortul chiar si in timpul sesiunilor lungi de joc. Sistemul de ajustare in functie de dimensiunea capului si lipsa pivotarii cupelor creaza probleme de presiune in unele cazuri, prin urmare nu v-as sfatui sa cumparati aceste casti inainte de a le proba. La unele persoane se aseaza bine, in timp ce la altele nu…

Calitatea sunetului este un punct forte al modelului Skiller SGH10. Difuzoarele ofera un sunet clar si bine definit, surprinzator de bun pentru pretul lor de comercializare de doar 19.99 €. Acesta imbunatateste considerabil experienta de joc, permitandu-ti sa auzi detalii cruciale din mediul de joc, precum pasii adversarilor sau sunetele ambientale. Cu toate acestea, pentru o ureche antrenata, se poate observa destul de usor o cadere in raspunsul de frecventa intre 1 kHz si 4 kHz, care poate afecta perceptia detaliilor audio fine.

In ceea ce priveste constructia, Sharkoon Skiller SGH10 combina materiale de calitate cu un design robust, desi exista loc pentru imbunatatiri in ceea ce priveste izolatia fonica. Acest aspect poate influenta experienta de utilizare in medii zgomotoase, dar pentru utilizarea generala in casa sau intr-un mediu mai linistit, performanta ramane optima. Microfonul este decent ca si calitate audio si, fata de modelul SGH1, SGH10 vine echipat cu un pop filter, ceea ce imbunatateste claritatea vocii si reduce zgomotele nedorite.

Cu un raport calitate-pret foarte bun, Sharkoon Skiller SGH10 se adreseaza atat gamerilor incepatori, cat si celor experimentati, oferind o calitate audio pe care de obicei o regasim la modelele mai scumpe. Avand in vedere toate aceste aspecte, Sharkoon Skiller SGH10 reprezinta o investitie solida pentru orice pasionat de jocuri video care isi doreste un echilibru maxim intre performanta si cost.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Sharkoon Skiller SGH10

  1. UniculDunkanMcCloud a scris pe:

    Salut baieti. Interesant test si bun de citit la o cafea. Offtopic, poate cineva sa testeze noile benzi de sport de la xiomi si huawei ? Merci.

Lasa-ne un comentariu: