lab501.ro

Review – Sharkoon Skiller SGH10

Scris de: , in categoria: Periferice, in 10 June, 2024.

Constructie si dotari

 
Sharkoon Skiller SGH10 este o pereche de casti cu un design simplu si elegant, tema de culoare neagra fiind intrerupta doar de accentele albastre de pe cupe si cablu, precum si de logo-ul argintiu al producatorului amplasat pe lateralul cupelor. Partea superioara este formata din 2 tije metalice invelite in cauciuc menite a mentine tensiunea cupelor pe urechi, dar si a trece firele dintr-o partea in cealalta, in timp ce head-band-ul este de tip floating asigurand un confort sporit. Design-ul inchis al cupelor izoleaza bine zgomotul exterior (daca reusiti sa le faceti sa aibe contact cu toata zona circumaurala), iar materialul textil ales pentru ear pads impreuna cu greutatea redusa puncteaza la ergonomie.

Constructia castilor Skiller SGH10 este preponderent din plastic, care combinata cu greutatea de doar 253 grame fac castile sa para “ieftine” desi ele par solide la atingere, nu flexeaza nimic, nu scartaie nimic. Lipsa unui sistem de pivotare la imbinarea tijelor superioare cu cele 2 cupe fac amplasamentul castilor SGH10 pe cap destul de dificil. Asta pentru ca in functie de dimensiunea capului fiecaruia, cupele vor aplica presiune in locuri diferite, de multe ori deranjant si deloc confortabil de purtat timp indelungat. Chiar si din pozele de mai jos in care castile sunt amplasate pe stand-ul nostru de test se poate vedea cu usurinta cum cupele nu stau lipite in partea de sus.

Cablul de conectare este fix si se termina cu un jack TRRS compatibil cu orice dispozitiv mobil sau consola echipata corespunzator, in timp ce cablul de prelungire asigura si conversia la 2 conectori TRS in cazul in care avem nevoie sa le conectam la un dispozitiv echipat cu traditionalul conector stereo de 3.5″ (de exemplu o placa de sunet). Lungimea cablului este de 1.1m, iar prin intermediul extensiei de 1.4m avem o  lungime suficienta pentru miscare, acesta rezistand de-a lungul timpului fiind imbracat cu o tesatura textila (matisat).

 

 

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Sharkoon Skiller SGH10

  1. UniculDunkanMcCloud a scris pe:

    Salut baieti. Interesant test si bun de citit la o cafea. Offtopic, poate cineva sa testeze noile benzi de sport de la xiomi si huawei ? Merci.

Lasa-ne un comentariu: